Wysłany: 2007-11-12, 21:07 programy typu work&travel
Czesc, chcialbym w te wakacje wyjechac do Stanow. Nie wiem z ktorego dokladnie programu skorzystac. Chcialem zapytac sie Was o rade. Najwazniejsze sa dla mnie jak najmniejsze koszty i generalnie zalezy mi na przygodzie niz na jakims potencjalnym zarobku ... co nie zmienia faktu ze jesli zarekomendujecie mi wyjazdu ktory ma inne superlatywy to tego nie rozpatrze czekam na wasze opinie oraz wrazenia z waszych zagranicznych wojaży
Wysłany: 2007-11-13, 07:34 Re: programy typu work&travel
Lisuyo napisał/a:
Czesc, chcialbym w te wakacje wyjechac do Stanow. Nie wiem z ktorego dokladnie programu skorzystac. Chcialem zapytac sie Was o rade. Najwazniejsze sa dla mnie jak najmniejsze koszty i generalnie zalezy mi na przygodzie niz na jakims potencjalnym zarobku ... co nie zmienia faktu ze jesli zarekomendujecie mi wyjazdu ktory ma inne superlatywy to tego nie rozpatrze czekam na wasze opinie oraz wrazenia z waszych zagranicznych wojaży
cześć jak tez myślę, żeby w tym roku wyjechać na work&travel i w sumie mam takie same priorytety jak Ty
Witam już prawdopodobnie w poniedziałek będę rozklejał plakaty z największego biura w Polsce Youth Travel Polska więcej szczegółów w najbliższym czasie.
Kamil.m, to ja proponuję udać się najpierw do władz uczelni po zgodę i nie zaklejanie plakatów ŻADNEJ organizacji studenckiej, bo w przeciwnym wypadku z miłą chęcią przejdę się w poniedziałek po uczelni i pozrywam wszytko...
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty są dla szybkich kierowców
Kamil.m, to ja proponuję udać się najpierw do władz uczelni po zgodę i nie zaklejanie plakatów ŻADNEJ organizacji studenckiej, bo w przeciwnym wypadku z miłą chęcią przejdę się w poniedziałek po uczelni i pozrywam wszytko...
spoko, dobrze że mi powiedziałeś, bo w sumie nie wiedziałem, że trzeba mieć pozwolenie... Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum