Wysłany: 2007-06-10, 12:33 Przeniesienie sesji naZI z okazji wyjazdu do USA.przechodzi?
jak wyglada sprawa przeniesienia sesji na wrzesien na ZI kiedy powodem jest wyjazd na campa do USA? ktos wie? rozmawialem swego czasu z pania dziekan to mowila ze raczej nie jest za przenoszeniem sesji z tego powodu. wiec sie zastanawiam czy probowac pisac o stanach czy o zwolnieniu lekarskim?
_________________ Ciemność ciemnieje znów za oknem powiek...
Mam podobny problem tylko że mi chodzi o przeniesienie poprawki jednego egzaminu nie na wrzesien tylko na październik też ZI - macie jakieś rady jak to załatwić? bo pewnie już kilkanaście osób przed nami miewało takie problemy.
pozdro
_________________ и всё будеть хорошо! Byle na wschód..
z tym to akurat mialem stycznosc rok temu;] zalezy od wykladowcy. trzeba naskrobac jakies podanie on musi sie pod nim podpisac ze sie zgadza i wtedy przez dziekanat gladko przechodzi.
_________________ Ciemność ciemnieje znów za oknem powiek...
KGB - ja juz rozmawialam w tej sprawie z p. Dagmara z dziekanatu.
u mnie sytuacja wyglada tak ze wyjezdzam 15 wrzesnia, a sesja poprawkowa zaczyna sie 10. jesli poprawke wyznacza mi na te dni miedzy 10 a 15 to spoko, a jesli nie to mam zalatwic zwolnienie na te 2 tygodnie i bez problemu przedluzy mi sesje do polowy pazdziernika
no ja najszybciej w Polsce pojawie się 27 września..ok - czyli rozumiem że mam lecieć do Dagmary i z nią jeszcze pogadąć..czy oprócz zwolnienia trzeba latać z jakimiś pismami do prowadzących?
_________________ и всё будеть хорошо! Byle na wschód..
nie trzeba. przychodzisz po sesji z adnotacją na karcie ze masz przedluzoną sesje i wyznaczają ci termin.
ale z doswiadczenia wiem, ze lepiej jakąś drogą powiadomic ze nie bedziesz zdawac w terminie.
ja tez mam poprawke na wrzesien, ale napisalam sliczne podanie do pani prodziekan, ze wyjezdzam i prosze o przeniesienie poprawki na pazdziernik i sie spoko zgodzila
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum