czy na AE jest jakaś przychodnia lekarska dla studentów (wiem że kiedyś była) jeśli tak to gdzie i w jakich godzinach jest otwarta, bo mam pilną potrzebę sie udać;) z góry dzięki za pomoc:)
Po prostu szkoda zdrowia na męczenie się z tymi jełopami - najbliższy termin rejestracji za 3 dni, czasem się zdarza że lekarza nie ma w ogóle. Poza tym lekarze nie bardzo znają się na swojej pracy, zamiast cię leczyć, to zapisują ci kosmicznie drogie leki, których efekt jest zupełnie odwrotny od zamierzonego.
_________________ "Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem." - Oscar Wilde
Nie wiem, moze miałeś pecha . Jak tam przychodzę jestem przyjmowany w ciągu 0,5-1h albo najwyżej rejestruje się na kolejny dzień, ale nie 3 dni.
no ja też tak zawsze mam i polacam panią Pańczyk
ale jeżeli komuś ta przychodnia nie odpowiada to polecam "m-med" na Ulanowskiego, tam są bardzo miłe panie w rejestracji, a jak dobrze trafisz na lekarza, to Ci dopieprzy takie badania, że jak Ci czegos nie wynajdzie to bedzie cud, ja dobrze trafilam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum