Wydział: ZF
Wiek: 19 Dołączył: 10 Sie 2011 Posty: 8 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2011-09-16, 20:17
Jestem ciężko kapujący. Cóż.
Mamy te 75h do zaliczenia. Czyli zapisuję się na pierwszy semestr na basen raz w tygodniu, 15 zajęć po 2h, przez kolejne 2 semestry robię tak samo i już ?
Jestem ciężko kapujący. Cóż.
Mamy te 75h do zaliczenia. Czyli zapisuję się na pierwszy semestr na basen raz w tygodniu, 15 zajęć po 2h, przez kolejne 2 semestry robię tak samo i już ?
Zapisać się musisz po każdym semestrze (możesz na coś innego) i bierzesz dwa semestry po 15 zajeć po 2h, i jeden mniejszy - co dwa tygodnie po 2h, co razem daje Ci wymagane 75h
2x robisz zajęcia po 30h i raz 15h - to jest najbardziej optymalne rozwiązanie. Jeśli będziesz chciał zrobić coś ponad programowe godziny, musisz za to zapłacić. Poza tym rzadko kiedy jest tak kolorowo że zapisujesz się na co Ci się podoba ;]
Wysłany: 2011-09-16, 20:35
Aha, no to wyśmienicie.
[ Dodano: 2011-09-16, 20:38 ]
Jaina napisał/a:
Poza tym rzadko kiedy jest tak kolorowo że zapisujesz się na co Ci się podoba ;]
Serio, aż tak źle ?
Bo ja generalnie muszę się zapisać na basen albo dać zwolnienie lekarskie, bo mam zepsute kolano i jedyne co mi odpowiada to pływanie.
Wydział: IE
Wiek: 19 Dołączyła: 20 Sie 2011 Posty: 80 Skąd: Kamienna Góra
Wysłany: 2011-09-16, 21:19
Widzisz, to jest tak, że pierwszeństwo mają starsze roczniki. Jeśli wszyscy zapiszą się na pływanie, nam już mało co zostanie. Poza tym o 19 będzie jeden wielki atak na zapisy, więc na te bardzo oblegane zajęcie będzie to działać na zasadzie 'kto pierwszy, ten lepszy'.
Serio, aż tak źle ?
Bo ja generalnie muszę się zapisać na basen albo dać zwolnienie lekarskie, bo mam zepsute kolano i jedyne co mi odpowiada to pływanie.
Akurat miejsca na basen zostają zawsze. Możesz mieć jedynie problem, żeby zapisać się na konkretną godzinę, ale na sam basen powinieneś bez problemu dać radę
Wysłany: 2011-09-16, 21:40
Em. napisał/a:
Akurat miejsca na basen zostają zawsze. Możesz mieć jedynie problem, żeby zapisać się na konkretną godzinę, ale na sam basen powinieneś bez problemu dać radę
To fenomenalnie, może uda mi się gdzieś wcisnąć. Dzięki za info.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum