p. Krzysztof Natalli - makroekonomia.
tez ciacho
i tez z katedry ekonomii matematycznej - tak jak p. Szczepanik, z którym mikro mialam i potwierdzam nutrii opinie
Wydział: Absolwent UE
Wiek: 27 Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 3015 Skąd: Sułów/Wrocław
Wysłany: 2007-01-09, 17:59
taaa róbcie więcej takich tematów, może kadra się w końcu zjawi na forum ... bo pojazdów po nich już nie można robić, to co innego ich tu zwabi?
dobra bo offtopem pojechałem, też miałem z Natalim, spoko z niego dydaktyk - to fakt, dodam, że dla mnie osobiście jeżeli chodzi o osobowosć i dydaktykę to zdecydowanie prof. Czekała rządzi na AE, a przynajmniej z tych, z którymi miałem zajęcia.
nie wiem jakie macie kryteria w tym rankingu, pewnie inne niż ja, ale jak już napisałem to sie wypowiedzialem i myślę, że ranking z moimi kryteriami byłby lepszy wśród kobiet również
zgadza się w moim temacie nawet Admin ma być grzeczny
Julu napisał/a:
nie wiem jakie macie kryteria w tym rankingu, pewnie inne niż ja
nam nie chodzi głównie o dydaktykę raczej o inne pozytywne przymioty
ale jak już prowadzący genialnie robi to co do niego należy to już lepiej być nie może
ja tez potwierdzam mialam zajecia z Nadolnym, Natallim i Szczepaniakiem...
wyobrazacie to sobie na 1 roku..... co przychodzi cwiczeniowiec to przystojniejszy.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum