Witam
Potwierdzam opinie na temat stron referaty.pl i referaty.com.pl
Są to zwykli naciągacze i oszuści
Przestrzegam przed "kupieniem" sobie świętego spokoju w postaci prac mgr lic i inz.
Chłam jaki dostajecie nie nadaje się do niczego,a na pewno do pokazania promotorowi jako własnej pracy naukowej.
Osoby te, kimkolwiek są,jakkolwiek maja na imię nie maja zielonego pojęcia na temat prac podjęcia których się zobowiązują. Nie chodzi tu w rzeczy samej o brak technicznej wiedzy na temat zasad obowiązujących stricte jak i gdzie przypis jaka czcionka jakie numerowanie ani też sam fakt jak się obsługuje office...totalny brak zaplecza naukowego i pewnie brak wyższego wykształcenia, to co zostało wysłane jako mój projekt, jest stworzone na zasadzie kopiuj- wklej brak jakiejkolwiek treści odpowiadającej tematowi zagadnienia a jedynie ilości miało być 70 stron i tyle tez dostałem.
Nauczka na cale życie- bezcenne
"Gwarantuje:
1) niepowtarzalnosc pracy (mozliwosc weryfikacji w systemie plagiatowym) - prace pisane sa na indywidualne zamowienie, nie mamy w ofercie sprzedazy gotowych prac
2) stala cene w trakcie trwania umowy
3) redaktora z tytulem naukowym doktora
4) przygotowanie konspektu pracy
5) standardy zgodne z wyznaczonymi przez Komisje Akredytacyjna:
uklad strony, przypisy, bibliografia, itd
6) poprawki wliczone w cene pracy "
OSTRZEGAM I NIKOMU NIE POLECAM NIE DAJCIE SIĘ ZROBIĆ W BALONA Z REFERATY.PL I REFERATY.COM.PL!!!!
Przekażcie każdemu komu przyjdzie do głowy idiotyczny pomysł kupienia sobie pracy żeby tego nie robił bo straci nerwy i pieniądze - taka nauczka nie jest warta żadnych nawet najmniejszych pieniędzy ani nerwów !!!!!
przede wszystkim podanie nie swojej pracy jako swojej jest chyba przestępstwem, a już na pewno postępowaniem niehonorowym i niegodnym człowieka, który chce się mienić tytułem licencjackim lub magisterskim
Wydział: Absolwent UE
Wiek: 27 Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 3015 Skąd: Sułów/Wrocław
Wysłany: 2010-01-19, 16:43
no właśnie to martwi, że ludzie podchodzą do takich spraw jak do spraw codziennych i to jeszcze z pretensjami, że mu złą prace sprzedali.. świat schodzi na psy, dobrze, że nie dożyje tego zejścia
No co chcesz? Robią w balona tych, którzy chcą kogoś innego zrobić w balona
Sam chciałeś postąpić nieuczciwie więc przestań narzekać na ich brak uczciwości.
Ale jak zwykle, nauczka musi być, panie "magistrze"
_________________ Develop your eccentricities while you are young. That way, when you get old, people won't think you're going gaga. /David Ogilvy/
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2010-06-24, 10:56
Tak dla porządku, nie ma w naszym pięknym kraju czegoś takiego jak "tytuł doktora". Wedle stosownej ustawy mamy stopień naukowy doktora (i doktora habilitowanego). Tytuł naukowy to dopiero profesor.
Że już nie wspomnę o ogólnej naganności takiego procederu... Jeśli nawet nnie karnej, to etycznej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum