Lista na inauguracji? Nas też tak straszyli ^^ Co do BHP to pod dziekanatem w gablocie dla I roku będzie rozpiska, która grupa kiedy ma (i wtedy chyba będzie lista, chociaż facet od bhp problemów z zaliczeniem nie robi). Na 26-go już będzie znany i gotowy plan zajęć i każda z grup lezie tam, gdzie ma napisane i na którą godzinę ma napisane (przeważnie dużo biegania i szukania, ale generalnie całkiem wesoło). A tak swoją drogą, to cieszcie się wakacjami, póki można ;]
Czyli jak to w końcu jest z tą inauguracją? Obowiązkowa dla pierwszego roku?;)
Na stronie UE jest napisane, że trzeba potwierdzić swoje przybycie do 21 września, dlatego nie wiem teraz co robić. ;p
Czyli jak to w końcu jest z tą inauguracją? Obowiązkowa dla pierwszego roku?;)
Na stronie UE jest napisane, że trzeba potwierdzić swoje przybycie do 21 września, dlatego nie wiem teraz co robić. ;p
Jest obowiązkowa tylko teoretycznie - jak nie przyjdziesz nic Ci nie zrobią.
Mi też pisali, że obowiązkowa - nie poszlim, nic nam nie zrobilim ;] A co do potwierdzenia to pewnie chcą wiedzieć ile ludzi można się spodziewać i ewentualnie kogo jeszcze spędzić, żeby salę zapełnić ^^
słuchajcie w liście dostałam info, że inauguracja dla IE jest 26.09. każdy wydział ma inauguracje kiedy indziej?? w ogóle my mamy wtedy zajęcia?? bo taką plotę też już słyszałam...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum