Wysłany: 2011-02-21, 22:30 rozpoczęcie roku 2011/2012
Czy ktoś z was orientuje się kiedy nastąpi rozpoczęcie roku akademickiego 2011/2012?? Osobiście słyszałam, że w zw. z Euro będzie to koniec sierpnia? Czy ktoś może potwierdzić tą informację??
Rok dla studiów stacjonarnych rozpocznie się 26 września i jest to oficjalne info z dziekanatu. Sesja letnia w 2012 roku również odbędzie się normalnie, czyli w czerwcu.
co do planu zajec, i gdzie mamy sie udawac 26, trzeba sie gdzies dowiedzieć?
i inauguracja 28. 09 bedzie w auli dla wszystkich pierwszorocznych czy gdzies indziej dla kazdego wydzialu oddzielnie? (no i czy obowiazkowy jest tam stroj "galowy", czy można przyjsc w wyjsiowym dresie ?)
26 idziesz tam gdzie masz zajęcia:) nie będzie żadnego rozpoczęcia w ten dzień dla wszystkich studentów:) Na pewno jest jakaś ogólna inauguracja ale chyba tylko dla wybranych ludzi, a oprócz tego każdy wydział ma swoje indywidualne rozpoczęcie, ale to w jakiś wyznaczony dzień.
Z tego, co mi wiadomo, ta cała inauguracja ma być w tej całej odremontowanej bibliotece, której jeszcze nie widziałem, dla 1. rocznika jest obowiązkowa, ktoś gdzieś tu na forum napisał, że podobno ma być puszczana lista obecności, choć to trochę krucha idea, ale ok. Myślę, że szczegóły co do 26.09. będą gdzieś kiedyś na stronie UE, bynajmniej napomknęli o tym w liście.
_________________ Rzeka płynie z prędkością 10 km/h, a Marysia ma 13 lat. Jakiego koloru jest drzewo, jeśli wczoraj świeciło słońce?
IE inauguracje wydziałową ma 26 w budynku P (aula) o godzinie 12. Jak się pytałem już na forum, jak to będzie miało wyglądać, to rano będziemy (IE) szli na zajęcia a na 12 wszyscy będziemy zwolnieni z zajęć by uczestniczyć w wydarzeniu.
Z tego co czytałem na forum, to każdy wydział ma innego dnia. Nie wyobrażam sobie, jak kilkaset ludzi ma się zmieścić w bibliotece. Jestem przekonany, że to ZIF tez będzie miał na auli.
Lista będzie puszczona pewnie dlatego, bo wtedy będziemy mieć od razu zaliczenie z BHP.
Zaliczenie z BHP to odmienny temat, bo każdy ma takie zajęcia jakoś po tygodniu bądz później i wtedy dopiero będzie lista i jakaś godzina wyjęta z życia:) nic ciekawego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum