Wysłany: 2007-09-13, 19:48 Rozpoczęcie roku dla pierwszego rocznika
Mam pytanko, jak to wogule jest z rozpoczęciam roku dla nowych studentów? Czy my też zaczynamy pierwszego października, czy mamy wcześniej jakieś dni wstępne?
Please help
1 października rozpoczynają się już normalne zajęcia.
Ja natomiast mam pytanie odnośnie dwóch innych dat, bo na stronce AE wyczytałem, że inauguracja roku rozpoczyna się 5.10 a immartykulacja 8.10. Czym różnią się te uroczystości i jak wygląda ich przebieg? Mam nadzieję, że obecność nie jest obowiązkowa
mnie natomiast zastanawia informacja, ze studia niestacjonarne, zaoczne zaczynaja semestr juz od 15.09 czyli od tego weekendu, natomiast w planie na stronie plan.ae.wroc.pl nie ma jeszcze podanych planow dla kazdego roku studiow ... a szczegolnie chodzi mi tutaj o pierwszy rok zarzadzania na wydziale nauk ekonomicznych ... zreszta za jakim symbolem mam sie rozgladac w przypadku zaocznych, pierwszego stopnia ? 2007/2008 -> ne -> msz -> 1 ? sry, ale ostatnio cos nie kontaktuje ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum