Witam serdecznie
Byłbym wdzięczny gdyby na forum znalazła się osoba mogąca udzielić mi kilku informacji na temat uczelnianej sekcji piłki nożnej.
Chciałbym dowiedzieć się czy każdy bez problemu może się do niej dostać, czy prezentowany poziom nie jest mega duży, jakie są ogólne zasady jej funkcjonowania.
Z góry dzięki !
Podbijam, odświeżam i również podpisuję się pod pytaniem.
Jednakże z tego co mi wiadomo (info niepotwierdzone) nasza ekipa z UE wywalczyła jakieś tam wysoki miejsce na ogólnopolskich zawodach, ale również chciałbym by to info ktoś potwierdził. Wiem, że treningi odbywają się 2x w tygodniu i nie trzeba uczęszczać na WF. Mam rację?
Kaspiel - z informacji, które uzyskałem na sali dużej oba treningi się na niej odbywają. Ale w ilu procentach jest to prawdą to Ci nie powiem. Polecam Ci udać się na wtorkowy wf do trenera sekcji i tam wtedy się dogadać. Zajęcia są o 12 bodajże.
A co do spamu. Teraz taka moda. Hejter goni hejter nie wnosząc nic
Wydział: NE
Wysłany: 2011-09-25, 13:45
grają tez czasem na duzym na sztabowej chłopaszki na sztucznym z tego co kojarze, jak serio Ci zależy to bedziesz Przyłuskiego musiał onieśmielić techniką a jeszcze lepiej jakimis lepszymi klubami gdzie grasz/grałeś. chyba najczesciej, to on widzac ze ktos ogarnia na zajeciach, zapraszał do sekcji, jest jeszcze cos takiego jak liga uczelniana ewentualnie ale tam mecz wychodzi raz na 3 tygodnie a Ty przecież chcesz być gwiazdą http://azs.ue.wroc.pl/dyscypliny.html
a co do Maser, odpowiem na to jak odpowiadam na każdą krytykę....
spiepszaj dziadu!
Hmm... Nie chcę być gwiazdą, nie wiem po czym to wywnioskowałeś. Zależy mi jedynie na możliwości regularnych treningów.
@Maser
Tyle, że o 12 we wtorek mam zajęcia ;/ No nic najwyżej wyjdę wcześniej, pobłądzę, ewentualnie popytam kogo się da.
Słyszałem, że trudno dostać się do tej sekcji, ale spróbować na pewno warto
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum