Sztuki walki
Autor
Wiadomość
Kaspiel
Wydział: ZF
Wysłany: 2011-09-20, 20:56 Sztuki walki
Czy na terenie uczelni, bądź gdzieś w jej pobliżu odbywają się jakieś zajęcia sztuk walki? Interesuje mnie MMA, muay thai lub taekwondo. Ewentualnie czy ktoś mógłby polecić jakiś klub?
aria
Wydział: IE
Wysłany: 2011-09-21, 11:59
też się chętnie dowiem
_________________ "Mówi się, że nie można żyć bez miłości... Osobiście uważam, że ważniejszy jest tlen."
loczek
Wydział: ZF
Wysłany: 2011-09-21, 12:36
Na słupie obok mojego mieszkania wisi ogłoszenie dotyczące sztuk walk. Dam Ci znać w sobote, bo dopiero wtedy przyjeżdzam do Wrocka ;D
ibanez
Wydział: NE
Wysłany: 2011-09-23, 23:46
Mogę Ci polecić punchera. Sam chodziłem, byłem mega zadowolony. Jedyny minus to odległość, siedzibę mają na grunwaldzie .
aria
Wydział: IE
Wysłany: 2011-09-24, 18:14
możesz jeszcze zobaczyć tu: http://www.pasw.wroclaw.pl/
chodziłam tam kiedyś - jest świetna atmosfera, wycisk i konkrety. Tak myślę, żeby tam wrócić.
_________________ "Mówi się, że nie można żyć bez miłości... Osobiście uważam, że ważniejszy jest tlen."
Nie możesz pisać nowych tematówNie możesz odpowiadać w tematachNie możesz zmieniać swoich postówNie możesz usuwać swoich postówNie możesz głosować w ankietachNie możesz załączać plików na tym forumNie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
Forum pod opieką RedSun Media
W pełni funkcjonalne strony internetowe , pozycjonowanie Wrocław .
Sprawdź na jakich serwerach stoi forum!
Forum studentów UE Wrocław www.forumUE.pl
Administracja: jul , zork
Reklamy na tej stronie sprzedawane są przez widget z AdTaily.com (PLBLOADTAILY0001)