Wydział: NE
Wysłany: 2011-09-20, 14:46 UrbanCard
Czy jest możliwość na UE zakodowania biletu miesięcznego na legitymacji studenckiej? Jeśli tak, to czy wniosek i zakodowanie odbywa się w każdym punkcie UrbanCard? Z góry dziękuję za odp.
jest mozliwosc by polaczyc legitymacje z urbancard (z tego co slyszalem). nie wiem czy mozna w kazdym punkcie to zrobic, ale na pewno da sie to zrobic na Grunwaldzie i w okolicach UE tez taki punkt zrobili
Czy jest możliwość na UE zakodowania biletu miesięcznego na legitymacji studenckiej?
tak w budynku Z na parterze
Chyba nie do końca o to chodziło. Na terenie naszej uczelni (budynek Z, jw.) można zakupić bilet miesięczny na UrbanCardzie lub legitymacji studenckiej, ale nie ma możliwości przystosowania legitymacji jako UrbanCard.
_________________ Glory, glory, Man United,
Glory, glory, Man United,
Glory, glory, Man United,
And the reds go marching on, on, on.
Zakodować bilet można w prawie każdym, jeśli już nie każdym automacie. Natomiast najpierw trzeba zintegrować legitke z systemem UC. To już można na pewno zrobić na politechnice. Jeśli punkt kodowania jest tam, gdzie w zeszłym roku, to wchodząc od strony pl. Grunwaldzkiego, przechodząc przejściem pod budynkiem, włazimy w drzwi po lewej. Zresztą pojawią się pewnie kierunkowskazy na płotach i murach.
Wydział: ZF
Wiek: 96 Dołączyła: 15 Cze 2009 Posty: 484 Skąd: z Mojej Starej
Wysłany: 2011-09-20, 17:51
tylko trzeba uważać bo ja złapałam ostatnio zdziwko jak chciałam kupić miesieczny w tramwaju, a tam nie mozna. Ale w tych stacjonarnych mozna już wszystkie
Na tej stronie w załączniku jest wniosek o przystosowanie ELS do UC i dodatkowo jest napisane, że może być ona aktywowana w Biurze Obsługi Klienta, który mieści się na Grabiszyńskiej. Więc, jak to jest z tymi punktami, które Wy wcześniej podaliście?
edit://
Teraz zauważyłem, że wniosek można ponadto wysłać elektronicznie: "Wniosek". Jeszcze jedno pytanie, w tym wniosku jest rubryka do wpisania "NUMER ALBUMU". Chodzi o ten numer, który został nam przydzielony podczas rekrutacji? Jest on na naszej legitymacji?
Ja wypełniałam wniosek o aktywacje legitymacji w BOKu i tam nie bylo miejsca na numer albumu. Ale tak, to jest numer indeksu, ten sam, który jest też na legitymacji.
Poza tym elektoroniczny wniosek jest bez sensu bo i tak trzeba tam pojechac i go podpisac na miejscu
Lepiej pojedzcie do BOKu albo do tam na politechnike i złóżcie tam wniosek, aktywacja legitymacji trwa kilka sekund i robią ją od ręki.
Na miejscu wypełnia się szybko krótki wniosek i praktycznie od ręki dziewczyny integrują legitkę z systemem UC. Ja byłam w zeszłym roku na politechnice i żadnych problemów. Szybko i wygodnie. Tylko trzeba pamiętać, że na początku roku będą spore kolejki, bo wielu studentów jest zainteresowanych tym rozwiązaniem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum