Witam!
Forum znalazłam przypadkowo, szukajac informacji na temat warunków urlopu dziekańskiego., niestety na stronie ue nie znalazłam takich informacji, mam nadzieję że tutaj mi ktoś pomoże.
Sytuacja przedstawia się tak: przez 3 lata studiowałam wieczorowo zarzadzanie, poniewaz nie ma magisterki wieczorowej osoby które w terminie obroniły się i miały odpowiednia średnia na magisterke przeszły już na studia dzienne - w tym ja. Problem z tym, że z wielu powodów po prostu nie mogę teraz studiować. Jeśli zrezygnuję to w przyszłym roku aby wrócić na uczelnię będę musiała jeszcze raz przechodzić przez rekrutację, pisać test kwalifikacyjny itd. W zwiazku z tym zastanawiam się czy jest szansa na wzięcie takiego urlopu mimo że to teoretycznie pierwszy rok studiów?
Prosiłabym o jakieś informacje na ten temat lub podpowiedzenie gdzie moge takie informacje zdobyc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum