Wiem, że ten temat był poruszany wielokrotnie, jednak jak przeszukiwałam forum nie mogłam dowiedzieć się konkretnie w ile sem. trzeb zrobić wf. Jestem na wydziale ZIF , w pierwszym semestrze zrobiłam 30h , w drugim 15h bo nie zdążyłam się zapisać na ten cotygodniowy. Na drugim roku patrząc na wymiar godzin lekcyjnych uznałam, że fajnie byłoby zrobić te pozostałe 30h na 3 roku. Czy jest taka możliwość ? Niektórzy mówią , że wf trzeb zrobić do 4 sem. Ale w takim razie czemu 3 rok ma tez zapisy na wf , zazwyczaj na 15:00 ?
Wydział: NE
Wysłany: 2011-09-08, 18:51
odnośnie osób zapisujących się na wf na 3. semestrze są to zapewne jakieś "niedobitki", które mają "Warunek z wf'u"(tak, fajnie to brzmi ) oraz osoby, które przeniosły się np. po 1. roku z wieczorowych/zaocznych na dzienne i nadrabiają zaległości/różnice programowe. Myślę, że tych drugich przypadków jest zdecydowanie więcej.
Wydział: NE
Wysłany: 2011-09-08, 19:18
teoretycznie chyba możesz, ale moim zdaniem to bez sensu... zajęć po 15h jest mało i niekonieczne mogą Ci pasować, a zapisując się na 30h a mając do zrobienia 15h musisz dopłacać za pozostające 15 h
Wydział: ZF
Wiek: 96 Dołączyła: 15 Cze 2009 Posty: 484 Skąd: z Mojej Starej
Wysłany: 2011-09-21, 19:01
tak ciężko poczytać stronę SWF
Cytat:
Zasady zwolnienia z zajęć:
Zwolnienia zdrowotne całosemestralne są udzielane na podstawie orzeczenia lekarza
Kierownik Studium Wychowania Fizycznego i Sportu może ponadto udzielić zwolnienia:
a) studentom, będącym członkami kadry narodowej, olimpijskiej lub uniwersjadowej,
b) studentom wychowującym dzieci do 1 roku życia po potwierdzeniu tego faktu,
c) w innych szczególnych przypadkach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum