Na UW jak i Politechnice są prowadzone "otwarte" wykłady, na które każdy ma wstęp, nie ważne czy jest studentem czy licealistą. Np UW prowadzi wykłady z języka polskiego, ostatnio coś tam było o baroku , Politechnika - wykłady z fizyki.
Hmmmm wiecie może, czy na AE są prowadzone takie wykłady Na które każdy może przyjść, posłuchać
jeszcze nie widziałem żeby sprawdzali legitki przy wejściu na salę
generalnie nikt Cię nie wygoni z żadnego wykładu jeśli nie przyjdziesz napruty i nie będziesz się awanturował :]
jeszcze nie widziałem żeby sprawdzali legitki przy wejściu na salę
generalnie nikt Cię nie wygoni z żadnego wykładu jeśli nie przyjdziesz napruty i nie będziesz się awanturował :]
Heh z miłą chęcią czasem bym wpadł i posłuchał....ale nie chcę się tak wpraszać Widać, że nie jestem studentem tylko uczniem LO (2klasa) a czasem chciałbym przyjść na wykład gdyż chciałbym zobaczyć co i jak - za 2 lata postaram się dostać na AE A po 2gie interesuje się tym, a konkretnie wszystkim co w jakimś stopniu jest związane z giełdą
zdecydowanie włazisz w plan zajęć i sobie sprawdzasz o której godzinie chciałbys przyjść, co masz do wyboru... no i chyba najlepiej na wykład przeznaczony dla 1. semestru:) szukajcie a znajdziecie i wbijaj:) będzie nas wiecej na sali to i wykładowaca będzie zadowolony:)
_________________ heyah banana trele morele banany i inne pomarańcze blesss
Tylko trzeba uważać na makroekonomii i p. prof. Piotrowskiej bo można być zapytanym na wykładzie z materiału bieżącego lub wcześniejszego i tak raczej nie da się powiedzieć "Nie wiem"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum