Wydział: Absolwent UE
Wiek: 27 Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 3015 Skąd: Sułów/Wrocław
Wysłany: 2006-08-22, 11:11
trzeba sprawdzić regulamin, no i jeszcze ważna jest ta kontynuacja, bo jeżeli mi taka ekonometria wymagała ukończenia statystyki to normalnie nie miałem szans na warunek, a że dużo ludzi oblało state to sie udało. A większość przedmiotów do trzeciego roku ma kontynuacje, przynajmniej u mnie.
A na IE - z uwagi na poziom trudnosci studiow oczywiscie - jest: 1*) zerowka 2) pierwszy termin 3) drugi termin 4) komis 5) warunek. I nie ma znaczenia czy przedmiot Ci cos blokuje. Jesli blokuje to niestety trzeba bedzie go najprawdopodobniej zaliczac rok pozniej, choc czesto gesto mozna sie dogadac z prowadzacymi, ze sie bedzie chodzilo na zajecia a zaliczenie wpisza dopiero jak bedziesz na czysto
_________________ "takie czasy, taka sytuacja, bo to Polska nie elegancja-Francja..."
a nie wie ktos jak to wyglada na ZI po drugim semstrze? Czy jest szansa dostac warunek z mikroekonomii, gdy wiadomo ze w trzecim semestrze jest makroekonomia ?
raczej problematyczne, oficjalnie makro jest blokowane przez mikro
narazie przygotowuje sie do komisyjnego zaliczenia cwiczen, potem najwyzej bede sie martwil
a ja jestem na IE
I już ciała nie dam
nie biore więcej warunków !!!!
Teraz czas się uczyć !
I niech mi forum dupe zleje skurzanymi pasami jak znowu wezme warunek !
Boshe co ja pisze
_________________ aut bibat, aut abeat
------
gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
-----
amantium irae amoris integratio
------
Wydział: Absolwent UE
Wiek: 27 Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 3015 Skąd: Sułów/Wrocław
Wysłany: 2006-09-07, 14:24
czyli wychodzi na to, że sie da no ja tez zaliczałem ekonometrie razem ze statystyką, która była wymagana żeby w ogóle za ekonometrie sie zabrać wszystko zależy, trzeba iść i kombinowac jak sie da tylko
I tak mi to forum przypilnuje
jak będzie jakiś to pasami na najbliższym forumowym zlocie mnie zdzielicie
HEhehehe.
Nie ma to jak motywacja
Ps.
Jak długo można edytować posty Znaczy po jakim czasie da się jeszcze je Edytować
------
-----
------
do momentu zamkniecia watku przez admina/moderatora.
bez "konsekwencji" mozesz edytowac swoje posty dopoki ktos na niego nie odpowie, pozniej pojawia sie dopisek na dole "post ostatnio edytowany przez ...(nick)... o ....(data)..."
hie hie hie
Nie no co ty .
jak już napisałem to nie odpuszcze
No najwyżje trzeba będzie uczelnie zmienić
No co Wy...
Ja naprawde to co napisałem dotrzymam słowa
Możecie jutro walić koszulki.
Jędrzej reaktywacja -->>> koniec z warunkami
hie hie hie
zobaczycie.
A jak mi się uda to Żubra pijemy do rana
hie hie hie
------
-----
------
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum