Ja mam z kolei inne pytanie, czy ktoś wie, bo może się orientował, czy można wziąść [czy istnieje] warunek na III roku [tj po V semestrze], tj tak by np zdawać przedmiot w semestrze letnim, przed obrona pracy?
_________________ War is not heroic. War is not exhilarating. War is full of despair. It is dark. It is dreadful. It is a thing of sorrow and gloom. That is why people fear war. That is why people choose to avoid it.
Siema, mam pytanie. Mam warunek z pewnego przedmiotu(nie zdalem egzaminu), ale chce zdawac go u innego wykladowcy. Czy moge sobie od razu przyjsc na egzamin czy poinformowac kogos o tym?
Musisz mieć zgodę tego wykładowcy, to na pewno. Nie jestem pewna, czy przypadkiem nie musisz poinformować o zmianie egzaminatora swojego pierwotnego egzaminatora (ma Cię na liście, jak nie przyjdziesz na egzamin bez usprawiedliwienia, mogą być kłopoty). A nad całością chyba czuwa dziekan.
Czy to prawda,ze na wszystkich uczelniach zlikwidowali oplate za warunki ,tylko nasz jeden tego nie zrobil? tlumaczac sie duzymi wydatkami!!!! czy cos wiecie na ten temat ,jesli to prawda to czy jest to legalne???
Wydział: NE
Wysłany: 2012-01-27, 13:05
Teoretycznie nie można mieć warunku po I semestrze, jednak praktyka pokazuje co innego. U nas warunek miało wtedy sporo osób, niektórzy nawet po 2 i nikt problemów nie robił. Co do drugiej kwestii to po poprawce masz wybór: błagać doktora/profesora o dobieg, zaliczenie komisyjne lub warunek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum