Uruchomili juz system zapisów na wf, wszedłem tam i mam pytanko. Przy niektórych dyscyplinach jest napisane "TN" lub "TP". Oznacza to że jak ktoś się tam zapisze to zajęcia będzie miał co 2 tygodnie a semestr z wf-u będzie normalnie zaliczony? taka taryfa ulgowa czy jak?
O co chodzi z tymi tygodniami? Oznacza to, że co 2 tygodnie będę chodzić, a zaliczenie mam bez problemu, czy też będę musiała te 15 h w następnym semestrze znowu odrabiać? Odpiszcie!!!!!!!!!!!!!!!
Wydział: ZF
Wysłany: 2007-10-01, 18:16
rastasienka : mnie też by się to info przydało.. bo wszystkie kąski mi sprzed nosa ulatuja :(:(:(:(:( to chociaż może z tych parzysto nieparzystych by się coś wybrało......
Wydział: NE
Wysłany: 2007-10-01, 18:56
sadze, ze po prostu jest to 'ulatwienie' zwzgl na to ze zajecia sa niejako ruchome, bo niektore sa tylko w tp a niektore w tn, wiec mozna sobie w jednym tyg isc na wf na godzine x, a w nastepnym na godzine y
_________________ czego nie pamiętam, tego nie było
a ja mam inne pytanie odnosnie wf, w regulaminie jest napisane :
"Obowiązkowe zajęcia z wf-u można zaliczyć na jednym z czterech pierwszych pierwszych semestrów studiów tzn. od 1 do 4 semestru włącznie." czy to znaczy ze na 3 roku juz nie mozna?
Wydział: NE
Wysłany: 2007-10-01, 20:48
a wie ktoś może jak to jest jeśli zajęcia z wf zaczyna się o 7:30, trwają one do 9:00 a ktoś ma potem nadal zajęcia to czy prowadzący zwalnia wcześniej żeby się na następne nie spóźnić?
_________________ "...Jeśli naprawdę Bóg stworzył ludzi, to przy Nim spędził trochę więcej czasu..."
zazwyczaj jest tak, że same zajęcia kończą się około 15 min przed końcem czasu na nie przeznaczonego (np. piłka planowo jest od 8 do 9:30, więc o 9:15 wszyscy schodzą do szatni, kto chce prysznic, kto nie, to przebiera się i heja , więc jest te 5 minut na dojście na zajęcia przynajmniej na piłce nożnej
kasia a kto na wyklady chodzi?
no ale jest tak jak jurek pisze, a jak masz fajnego prowadzacego to cie zwolni pare minut wczesniej niz reszte grupy i zdazysz
Byłam z SWFiS i sprawa wygląda następująco. Trzeba niestety zaliczyć tyle samo godzin w-f chodząc w TN i TP jak osoby, które chodzą na normalne zajęcia 30 godz. Czyli zapisując się na w-f 15 godz. musimy liczyć się z tym, że trzeba w następnym semestrze odrobić kolejne 15 godz. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum