Wysłany: 2007-07-28, 11:35 28 Days Later/28 Weeks Later
Co o tym filmie sadzicie ? a raczej o pierwszej i drugiej czesci ?
Moje zdanie na ten temat (w koncu sam go rozpoczalem:P) jest takie ze hmm albo mi sie zdaje albo film byl wzorowany na Resident Evil ale to nie przeszkadza mu w zainteresowaniu publiki... Wizja ktora nie jest w cale taka fikcyjna bo przecie nie wiemy co tam ci wojskowi kombinuja w swoich bazach wiec przynajmniej nauczymy sie jak przed tym sie bronic
Ogladalem pierwsza czesc i mi podsila..
Druga chcialem ogladac ale niestety po necie krazy jak na razie marnej jakosci TS od FuZe wiec musze poczekac na DVDRip bo tego nie da sie ogladac
Druga chcialem ogladac ale niestety po necie krazy jak na razie marnej jakosci TS od FuZe
beeeep ktos tu nie ma konta na PT 28.Weeks.Later.DVDSCR.XViD-mVs - niestety najslabszy dvdscr z mozliwych, bo nie dosc, ze z napisami, to jeszcze z czarno-bialymi scenami, ale poza tym to jakosc DVD a to FuZe to jakies 'P2P lames'?
a co do filmow... pierwszy daje rade, drugi troche slabszy, ale tez przyjemny (ta scena z helikopterem ) w obu muzyka swietna, klimat tez ciekawy, scenariusz 28DL genialny i przede wszystkim swiezy (a nie klepanie po raz setny tego samego), 28WL troche dziurawy podobienstwo do resident evil chyba tylko pod wzgledem zombiakow, innego nie widze, nie wiem jak mowic o wzorowaniu sie
Heh to musze niestety odpoweidziec...
Torrentow nie uznaje - shit..
dvdscr do mnie tez nie przemawia (wymagajacy jestem) i czekam na dvdrip. tego relka mVs nawet nie zauwazylem
FuZe to grupa ze sceny FXP czyli to co jest o niebo lepsze od torrentow FTP
Kazdy ma swoje zrodelko.. jedni maja slabe (czytaj torrenty) inni mocne i pewne (czytaj FXP )
CO do filmu nom zgodze sie.. drugi slabszy (przynajmniej to co obejzalem:P)
druga część jest już axxo pare-parenaście tygodni. dla mnie jedynka lepsza niż 2. w 28 weeks later podobał mi się tylko początek i gra Roberta Carlyle.
_________________ 'Think like a man of action, act like a man of thought.'
Henri Louis Bergson
Wiek: 24 Dołączył: 10 Sie 2007 Posty: 21 Skąd: Kołobrzeg/Wrocław
Wysłany: 2007-10-09, 21:48
Byłem ostatnio w kinie na 28WL i film wg mnie całkiem oryginalny, jak na utarte scenariusze wielu nowych filmów. Poza tym jak już zaznaczyliście muzyka jest na prawdę świetna i ma spory udział w tworzeniu klimatu w filmie(przy okazji może wiecie czy da się skądś ją ściągnąć?). Polecam też film next. Pomimo marudzących oglądaczy, mi się podobał i tyle:)
wlasnie ogladnalem 28WL, wg mnie duzo gorszy od poprzedniczki, bardziej zamerykanizowany, scenariusz troche kuleje, tzw odgrzewanie kotleta w celu zbicia kasy...tym bardziej, ze rezyser inny
moje ulubione filmy z tej tematyki. w zasadzie oprocz nich i re, reszta nie nadaje sie do ogladania. (28 >>>>>> jakiekolwiek re)
_________________ Twoje konto przekroczyło maksymalną liczbę nieprzeczytanych postów: 1000 Zostały usunięte informacje o nieczytanych postach z wyjątkiem postów napisanych przez ostatnie: 3 dni
Liczba usuniętych nieczytanych postów: 7044
http://www.youtube.com/watch?v=TBZftxAMdio
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum