ja nie widzialem ... jeszcze ale ostatnio ostro gram w gre x men 3 - calkiem fajna tylko praca kamer do poprawki, czasem nie widac w kogo sie uderza, lub dokąd isc, ale ogolnie super ... a film pewnie z netu sciagne .. wiem wiem profanacja i kradzież, :)
_________________ The difficult I do immediately. The impossible doesn't take any longer ...
Obejrzałem 3 część, mam porównanie z dwoma wcześniejszymi i stwierdzam jednoznacznie że niepostarali sie, liczyłem na coś wiecej, pierwsza i druga część była lepsza, ta jest za bardzo naciągana ...
_________________ Zataczam okrąg, otwieram okno, betonowe lasy mokną ... bo pada deszcz,
A ja spadam z każdą kroplą, spadam po stokroć, okolice pozostawiam mokrą, wiesz?
Ostatnio wreszcie obejrzałem - te egzaminy i poprawki zabierają człowiekowi cały czas . Film bardzo fajny, jednak bardziej podobała mi się druga część. Jakby ktoś był ciekawy czy będą nastęne filmy w uniwersum X-Men, to sytuacja wygląda tak - robiny jest film o Wolverine oraz film o Magneto (daty premier nie są znane), ponadto może powstanie kolenja część X-Men. Co prawda X-Men 3 był zakończeniem trylogii, lecz gdy popatrzeć na sprzedaż DVD z filmem w Stanach (pierwsze miejsce pod względem sprzedaży) to możemy się spodziewać kolejnych filmów z mutantami .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum