Rambo? hmm z kumpelą doszłyśmy do wniosku że rambo to strasznie śmieszny film ;] aczkolwiek do tej pory nie spotkałyśmy ani jednego faceta który podzielałby tę opinię ;D
Rambo to film o weteranach wojny w wietnamie, nie chodzi w nim o zabijanie, chodzi o spojrzenie na świat tych którzy stamtąd wrócili.. Kolejne części są już marną podróbką.. Zresztą dużo by tu gadać, dla mnie rambo to jest jeden z najlepszych filmów jakie kiedykolwiek zostały stworzone.. Może jestem taki a nie inny i trochę inaczej to wszystko rozumiem
Wydział: NE
Wysłany: 2008-08-18, 17:58
gohai napisał/a:
Rambo? hmm z kumpelą doszłyśmy do wniosku że rambo to strasznie śmieszny film ;] aczkolwiek do tej pory nie spotkałyśmy ani jednego faceta który podzielałby tę opinię ;D
Ja podzielam, sam nie wiem jak dotrwalem do końca.
Fakt, Rambo to śmieszny film bo nierealny. A szczególnie najnowszy Rambo gdzie w podeszłym już wieku przedziera się przez dżunglę i wyrzyna wszystkich. Jedynka jeszcze była nawet fajna (jak się pierwszy raz widziało) ale reszta to śmiech na sali.
_________________ War is not heroic. War is not exhilarating. War is full of despair. It is dark. It is dreadful. It is a thing of sorrow and gloom. That is why people fear war. That is why people choose to avoid it.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum