Wysłany: 2006-08-20, 17:15 Szybcy i wściekli Tokio Drift
Ostatnio w kinie na tym filmie byłem i bardzo bardzo mi sie spodobał. Oczywiście nie jest to film który wymaga dużo myślenia... ale dla ludzi którzy lubią czasem się odmóżdżyć jest super te wspaniałe wyścigi w najróżniejszych lokacjach... te samochody... poprostu cud miód i orzeszki... Widział ktoś jeszcze ten film Moze jakies komentarze ?
_________________ dansu suru tokoro de nandemo wa rinriteki desu
"Wolność czujesz wtedy, gdy przyciskasz gaz tak, że strzałka szybkościomierza usiłuje się wyrwać z końca skali. Kiedy nie istnieje dla ciebie ani chwila przyszła, ani to, co juz zaszło..."
nie wiem, nie do końca mi się to podobało - większość zaprezentowanych samochodów plastik fantastik, fabuła jakotaka, niektóre momenty może i niezłe ale ogólne wrażenia średnie - chociaż w porównaniu z 1 i 2 to rewelka
i znów wszyscy wezmą się za drift tak jak po jedynce szczytem mody były "nielegalne wyścigi uliczne"
ja się przyznam że już próbowałem... ale o mało nie skonczyło się to bliskim spotkaniem z drzewem więc zaprzestałem driftingu Za to kilka razy zorganizowaliśmy sobie z kumplami wyścigi na 0,5 km ;]
_________________ dansu suru tokoro de nandemo wa rinriteki desu
"Wolność czujesz wtedy, gdy przyciskasz gaz tak, że strzałka szybkościomierza usiłuje się wyrwać z końca skali. Kiedy nie istnieje dla ciebie ani chwila przyszła, ani to, co juz zaszło..."
Mi wystarczy ze popatrze na fury z tych filmow i juz sie zaczynam slinic - Fabula czy aktorzy schodza na 2 plan, tu sa samochody wazne O pieknych paniach co dopinguja nie wspominam
Jedynym powodem dla ktorego ogladnalem ten film byly swietne gabloty, ktore byly cala kwintesencja Tokyo Drifta oraz skapo ubrane i krecace "biodrami" dziewczyny
_________________ Muzyka rockowa dostając się w źle uszy mogła by się stać inspiracja zbrodni
ale o mało nie skonczyło się to bliskim spotkaniem z drzewem
masz napęd na tył ?
Film oglądałem - podobał mi się tak, jak część 1 i 2, ale z tego wszystkie w 1 było najwięcej fabuły i chyba najlepsze auta, a na pewno najbardziej różnorodne No i ta cudowna Supra To pewnie dzięki niej 3 część zrobili w Japoni, a ten zły jeździł niemieckim Porshe
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty są dla szybkich kierowców
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum