Wydział: Absolwent UE
Wiek: 28 Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 3015 Skąd: Sułów/Wrocław
Wysłany: 2006-08-24, 11:11 The Wall
świetny film, udało mi sie go wczoraj obejrzeć na (uwaga!) jedynce w telewizji Inspiracja albumem 'The Wall' Pink Floyd
Świetna muzyka non stop, ale to wiadomo, mocny przekaz, ilustracje/animacje, prawie zero dialogu, ale świetnie przetłumaczony tekst utworów przez Manna bodajże, oczywiście wyświetlany .
Jeżeli ktoś nie oglądał to niech żałuje, jeżeli ktoś nie oglądał, a sie interesuje muzyką Pink Floyd to już w ogóle lipa
no tez ogladalem ale w polowie mama poszla so spac i dopiero wtedy moglem zrobic glosniej
dziwne tylko, ze dopiero teraz to widzialem taki stary i kultowy film, a jakos nic o nim nie bylo slychac...
Wysłany: 2006-08-24, 11:18
bo tak zazwyczaj jest, wolą Harego Pottera poreklamować Też sie żdziwiłem, że dopiero teraz to zobaczyłem, ale normalnie oczu i uszu nie mogłem oderwać, aż mi reka ścierpła, bo jak sie tak oparłem na łóżku to tak cały film w bezruchu wpatrzony w telewizornie. W tym filmie nie można przegapić ani sekundy
Wiek: 27 Dołączyła: 06 Maj 2006 Posty: 252 Skąd: Kielce/Wrocław
Wysłany: 2006-08-24, 13:20
nie prawda... ten film juz ktorys raz w tv lecial... tylko wy na forum wolicie siedziec niz sobie zerknac czasem w program tv zeby sprawdzic czy przypadkiem nie ma czegos ciekawego...
A film ciekawy... dla kogos kto lubi Pink Floyd
_________________ Some people wait a lifetime for a moment like this...
nie prawda... ten film juz ktorys raz w tv lecial...
nie watpie ale dopiero tym razem trafilem na reklamujacego go spota nasza rodzima tv jest na tyle fajna, ze woli wyemitowac 10 reklam serialow pod rzad niz cos konkretnego
Cytat:
A film ciekawy... dla kogos kto lubi Pink Floyd
a mi sie wlasnie wydaje, ze nie do konca ja nie mam zadnego pelnego albumu Pink Floyd, a film spodobal mi sie bardzo moze i troche wyglada na jedna wielka reklame albumu The Wall, ale za to w jakim stylu? w TAKIM stylu!
Wysłany: 2006-08-24, 13:29
Matka napisał/a:
dla kogos kto lubi Pink Floyd
no ja bym powiedział, że nie tylko dla kogoś kto lubi Pink Floyd, a może nawet nie dla takiego kogoś (taki ktoś wyłapie za dużo Pink Floyd w tym filmie, no o coś mi chodzi w każdym razie ), mistrzostwo poprostu i normalnie aż do teraz jestem pod wrażeniem
[ Dodano: 2006-08-24, 13:30 ]
no i chrup mnie przegonił, tak samo myśle
Wiek: 27 Dołączyła: 06 Maj 2006 Posty: 252 Skąd: Kielce/Wrocław
Wysłany: 2006-08-24, 15:05
Ktos kto nie libi w ogole Pink Floyd w ogole sie tym nie zainteresuje... ja slyszalam pare numerow i moze dlatego ten film obejrzalam...
Ciesze sie ze wam sie podobal
_________________ Some people wait a lifetime for a moment like this...
Wysłany: 2006-08-24, 15:49
teksty są ważne i ich zestawienie z tym co sie dzieje na ekranie, a dzieje sie dużo, animacje mnie powaliły, no muzyka wiadomo, też, ale ktos kto jej nie lubi, a troche myśli to z filmu wyniesie bardzo dużo
Film ilustruje przekaz albumu 'The Wall' a przekaz tego albumu jest mocny.
ogladalam ten film jakos w 2 klasie liceum chyba. na lekcji angielskiego. nie do konca w takich warunkach mozna sie skupic, ale wrazenie robi rzeczywiscie.
chetnie bym zobaczyla jeszcze raz, chociaz dla samej muzyki...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum