Wydział: NE
Wiek: 26 Dołączył: 27 Maj 2005 Posty: 1471 Skąd: zza kulis
Wysłany: 2006-12-02, 13:20 Jestes dj-em? chcesz sie pokazać?
Jezeli jestes początkującym (badz nie ) dj'em i chcesz pokazać swój skill we wrocławiu, a nie masz takiej mozliwości, to wlasnie zbliża sie taka szansa
Wydział: NE
Wiek: 26 Dołączył: 27 Maj 2005 Posty: 1471 Skąd: zza kulis
Wysłany: 2006-12-09, 16:22
no odzew zerowy - no ludzie nie wierze, ze nie ma na tym forum nikogo, kto by nie mial takich "sklonnosci" nie szukamy ludzi pokroju krush'a badz shadow'a, tylko takich co lubia robic muze i czerpia z tego zabawe, o to tu chodzi - a ze przy okazji masz szanse sie wypromowac, pokazac znajomym, zaimponowac dziewczynie czy wygrac cos fajnego(niepotrzebne skreslic) to... chyba nie jest źle, nie ?
nie ze to cos wspaniałego ale mam gdzies slowa krytyki ktore zaraz poleca pod moim adresem - jestem DJem amatorem...Moj Remix pod linkiem z poczatku postu... Pozdrawiam Wujek G.
powodzenia w dalszym tworzeniu
Wydział: IE
Wiek: 26 Dołączyła: 08 Mar 2005 Posty: 2486 Skąd: w cieniu 71
Wysłany: 2007-08-04, 11:17
we Wro to daytona taka muze puszcza zeszla na psy, w każdym razie moja noga tam juz nie postanie.
A ja nawet nie wiem za bardzo jak brzmi oryginal, zeby porownac remix.
Hm
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum