forum UE Wrocław

Wyszukiwarka pracowników UE Wrocław: GooglePrzeszukaj forum oraz stronę główną UE

Regulamin forum | Strona główna UE | Plan zajęć | ZF info | NE info | IE info
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Nowości, o których warto wiedziec :P :]
Autor Wiadomość
Tomasson 

Wydział: NE
Wysłany: 2007-05-05, 22:49   

troche ja Ciebie nie rozumiem bo kilka postow wczesniej stwierdziles, ze Heart Shaped Glasses to cudo, a moim zdaniem wiekszosc utworow generalnie nie odstaje od tego,
najbardziej mi sie podoba Evidence, Heart Shaped Glasses i Eat Me, Drink Me fajnie buduje klimat
no ale i tak wiadomo, ze Dagoba >> maniek i NIN 8)

Atta' Boy 

Wysłany: 2007-05-05, 23:24   

bo wg mnie heart-shaped ma w sobie to cos czego niestety nie ma wiekszosc utworow na tej plycie, Evidence faktycznie dobre ale np They Said That Hell is Not Hot to jakis zart heh Skold za duzo solowkuje a wiekszosc kawalkow jest wg mnie po prostu nudna...ale czuje, ze recenzje beda skrajnie rozne...bardziej mnie interesuje jak beda koncerty wygladaly, moze byc ciekawie, na basie podobno gra ktos z Prodigy a Skold sie calkiem na gitare przerzucil...a co do plyty: ja dziekuje, wracam do y0 ;)

paralayze 

Wysłany: 2007-05-08, 20:15   ORANGE GOBLIN Coruuption

Czy znacie legende stoner rocka brytyjskiego, a kojarzycie świetny polski zeespół opisany mianem polskiego Kyussa?
a) tak
b) nie

jesli a) to wiedz ze w czerwcu 2, koncertują we wrocławiu w Firleju bilety za 35zł

jesli b) lubisz stoner rocka, porzadne pustynne rockowe granie, posłuchaj ww. zepołow

....Bo nie chcę mi się isc samemu;)....

jul 

Wydział: Absolwent UE
Wysłany: 2007-05-08, 21:40   

paralayze napisał/a:
....Bo nie chcę mi się isc samemu;)....
no to dlaczego sie nie wpisujesz w temacie http://www.forumae.pl/viewtopic.php?t=3100 :) idziemy idziemy, ale rozmowe na ten temat przenieśmy w tamto miejsce ;)

HerrBert 

Wydział: ZF
Wysłany: 2007-05-09, 07:49   

21 maja wychodzi nowa płyta Orange Goblin: "Healing Through Fire" trza posłuchać, bo pewnie we wrocku jakieś kawałki zagrają.

jul 

Wysłany: 2007-05-09, 10:52   

HerrBert napisał/a:
bo pewnie we wrocku jakieś kawałki zagrają.
zagrają większość, bo po to przyjeżdżają :)

PorCupine 

Wysłany: 2007-05-09, 19:16   

Cytat:
a 19.06.2007 wychodzi nowe dzieło Tomahawka :) "Anonymous" Ciekawe co tam pan Patton znowu napłodził :)

A ja o tym nie wiedziałem !! ! FUCK !! ! czekamy oj czekamy :)

voytass 

Wysłany: 2007-05-29, 00:07   

na www.afront.pl mozna sciagnac niewydany z przyczyn niezaleznych album chłopaków pod nazwa "Już takich nie robią". plytke nagrali w 2002, waaarto zassać. Afront to łódzki duet (no plus dj gustaw, czasami haem)grający pozytywny rap inspirowany klasykami gatunku, jazzem i funkiem. Jasiu i Kas wywodzą się z grupy LWC, gdzie 10 lat temu rozpoczęli przygodę z hip-hopem u boku O.S.T.R.a.Grupa ma na koncie 3 albumy i współpracę z najlepszymi producentami i didżejami w kraju. Ich ostatni album „Coraz Gorzej" z 2006 roku zebrał doskonałe recenzje i odbił się szerokim echem wśród słuchaczy za sprawą nowatorskich rozwiązań, tak w kwestii rapu, jak i w sferze produkcji. W tym roku Afront supportował O.S.T.R.a na megatrasie „Hollyłódź", która przy rekordowej frekwencji odwiedziła największe miasta Polski. Obecnie zespół skupia sie na pracy studyjnej, planując czwartą płytę oraz powrót Lirycznie Wysublimowanych Chamów.

*text wolno lub czasami bardziej inspirowany stronką www.afront.pl ;)

bug city | last.fm | diggin.pl | portfolio

katia 

Wydział: IE
Wysłany: 2007-05-30, 08:41   

Polecam Afront również. Mają dobre brzmienie :)

Zobacz mnie na GoldenLine

Tomasson 

Wysłany: 2007-08-12, 17:19   

Sweet Noise - The Triptic (2007)

01. Victims Of War
02. Without
03. Chaos
04. Sympathy For The Devil Part666
05. Give It All Away
06. Black Leather Boots
07. Painkiller
08. Burn Love
09. In The Name
10. Missing You
11. Vahan Song
12. In The Blood (My Forgotten Friend)
13. Stay Alive
14. World
15. Access Confirmed

/No no bez takich :) . Żadnych linków do niedozwolonych materiałów :]

[ Dodano: 2007-08-12, 22:38 ]
what the fuck?! jak sie komus spodoba to sobie kupi oryginal, ktos tu chyba nie rozumie na czym polega sciaganie plyt z rapidshare

jul 

Wysłany: 2007-08-13, 19:33   

na polishtrackerze jest też i na innych torrentach zapewne będzie a co do płytki - zajebista jak dla mnie

stingah 

Wydział: ZF
Zaproszone osoby: 5
Wysłany: 2007-08-13, 20:47   

Tomasson napisał/a:
what the fuck?! jak sie komus spodoba to sobie kupi oryginal, ktos tu chyba nie rozumie na czym polega sciaganie plyt z rapidshare

Ty chyba nie rozumiesz na czym polega to forum ;]. Jak chcesz się podzielić linkami to se idź napisz posta na PEB albo gdzieś indziej, tutaj nie jest forum warezowe. A jak ktoś będzie chciał ściągnąć sobie to znajdzie co trzeba.

No i wyjaśnij może wszystkim nie wiedzącym (oczywiście mi też), na czym polega sciaganie plyt z RS :]

maciekeF 

Wysłany: 2007-09-01, 23:16   

nowy kanye west juz w sieci krąży.. :)
narazie za bardzo sie nie wsłuchiwałem ale nie za bardzo podchodzi, nie jest tak przebojowa jak poprzednie, no ale czas pokarze

[ Dodano: 2007-10-14, 13:09 ]
nowy pezet juz sie w sieci pojawil ... ja jeszcze nie mialem przyjemnosci(wątpliwej? ) slyszec ale spotkalem sie raczej z nie pochlebnymi opiniami ze jakis za bardzo plastikowy no i ze muzyka iście rozrywkowa ale raczej w zlym znaczeniu tego slowa

Atta' Boy 

Wysłany: 2007-10-14, 18:41   

4 lata na to czekalem...

RADIOHEAD "IN RAINBOWS"

<quote>"In Rainbows" to siódma płyta brytyjskiej legendy alternatywnego rocka, zespołu Radiohead. Album ukazał się 10 października w formie plików MP3. Premiera na fizycznym nośniku będzie miała miejsce 3 grudnia w formie "discboksu" z dodatkową płytą zawierającą niepublikowany wcześniej materiał.
Zespół pracował nad piosenkami prawie dwa lata. Jest to najdłuższa jak do tej pory przerwa między premierami albumów Radiohead. Na "In Rainbows" trafiło 10 premierowych kompozycji.

Utwory
1. 15 Step
2. Bodysnatchers
3. Nude
4. Weird Fishes/Arpeggi
5. All I Need
6. Faust Arp
7. Reckoner
8. House of Cards
9. Jigsaw Falling into Place
10. Videotape
</quote>

Piekna plyta!!! Warto bylo czekac

Co ciekawe zespol zrezygnowal z kontraktu z jakakolwiek wytwornia i cala plyte mozna sciagnac w formacie mp3 z oficjalnej strony placac za nia TYLE ILE CHCEMY!!! W ciagu paru dni plyte sciagnelo juz milion osob...w slady Radiohead ma zamiar pojsc Trent Reznor, Oasis i Jamiroquai

voytass 

Wysłany: 2007-10-14, 20:06   

Jest nowy Fink - "Distance and time" - promo mozna usłyszec na www.ninjatune.net- kawałek "Little blue mailbox" - baardzo finkowy, przyjemny, czyli jak caly zespol :)

Plytke jak najbardziej polecam :)

bug city | last.fm | diggin.pl | portfolio

Odpowiedz do tematu