Trina Broussard oraz Adriana Evans - bardzo przyjemne głosiki mają te pani
[ Dodano: 2007-10-30, 20:58 ]
i jeszcze moje dzisiejsze odkrycie - pani chantay savage - jak dla mnie świetny głos oraz (wnioskując na podstawie fotki z profilu na laście ) nawet tiki tiki fizyczność
Oprócz wymienionych już Aaliyah, Beth Gibbons, Roisin Murphy, Erykah Badu, Bjork...
dorzuce jeszcze Lauryn Hill, Norah Jones, Ayo, Jill Scott, Randy Crawford, Angie Stone czy też anielski głosik Lou Rhodes z Lamb
no i polskie gołsy takie jak Maria Peszek, Ania Dąbrowska, Aga Zayran, Dj Patricia z Husky
Wydział: IE
Wiek: 26 Dołączyła: 08 Mar 2005 Posty: 2486 Skąd: w cieniu 71
Wysłany: 2008-01-21, 01:16
jak Ciara to i 50 kopiejków.
A ta Tracey, to ta, która śpiewała "missing" [..costam costam, tiruru, and I miss you, like a desert miss the rain..costam], no fajny glos, ale to takie starsze troche chyba, a?
50 kopiejków to chyba średnio się klasyfikuje do śpiewających babeczek, nie uważasz? ...no chyba że rzeczywiście ...kto wie, może kiedyś nazywał się betty sue był białą amiszką i mieszkał gdzieś na farmie na zadupiu w stanie kansas ale nagle postanowił się wzbogacić albo zdechnąć próbując i przeszedł na intensywną kuracje sterydowo-hormonalną
a słuchajcie - wracając do tematu - zarzućcie jakimiś babeczkami śpiewającymi po polsku
tak z biegu to napewno mogę wymienić ewę bem, grażynę łobaszewską, dorotę miśkiewicz oraz młodziutką (i quite hot przy okazji ) mariiję, która co prawda póki co raczej średnio śpiewa po polsku ale może jeszcze się nawróci i doda (nie mylić z dodą rabczewską ) coś w naszym przepięknym języku do swojego repertuaru
Wydział: IE
Wiek: 26 Dołączyła: 08 Mar 2005 Posty: 2486 Skąd: w cieniu 71
Wysłany: 2008-01-21, 15:24
a z polskich, takich świeższych, to Anię Szarmach polecam.
Na fjuturignach była z 15 minut Projekt w kawąłku "najdłuższy chillout w mieście" albo z Sistars w kawałku "bierz, bierz". A solo też daje radę
Wydział: NE
Wiek: 26 Dołączył: 27 Maj 2005 Posty: 1471 Skąd: zza kulis
Wysłany: 2008-01-21, 16:54
zork napisał/a:
nowy album Lauryn Hill jest...
mam, jak dla mnie kopia starego. dziwnie podobne wydaja sie te kawałki....
kolos napisał/a:
ewę bem, grażynę łobaszewską, dorotę miśkiewicz oraz młodziutką (i quite hot przy okazji ) mariiję
+1
Halina Frąckowiak śpiewała swojego czasu z ABC, dobry funk/bigbeat , Mira Kubasińska z Breakoutem, powiem ze to nowe sexi flexi Natki Kukulskiej jest całkiem spoko jak na polskie rnb (nie mylic z Ewą S. ), jeszcze Magdalena Pasierska z Me, Myself and I, Natalia Grosiak - wokaliskta jazzowa, dobry glosik Grosi(a)k
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum