Hehe no najlepszy kawałek z fastrapu to dla mnie Flowmotion (Bone thugs n harmony) A ich ogółem najlepszy kawałek to When Thugz Cry, setki razy tego przesłuchałem Co do reszty ameryki to polecam Immortal Technique dobra muza dobre teksty
A co do grammatika to dla mnie to świętość, tak samo jak pfk
Wydział: IE
Wiek: 26 Dołączyła: 08 Mar 2005 Posty: 2486 Skąd: w cieniu 71
Wysłany: 2008-09-11, 09:17
Dla mnie zdecydowanie rządzi "body rott' autorstwa Bone thugs n harmony. A dokladnie 1:48 tej piosenki, gdy Eazy zaczyna napierać hihi
Co do Immortal Technique - oooch tak, pamietam zorku, że gdy polecałeś to nawet się z Tobą mocno zgodzilam, bo uwielbiam
Ja osobiscie polecam Guru z Dj Premierem Gangstarr. Z resztą, na pewno wszyscy znają, te bity przetrwają całe wieki, razemz charakterystycznym stylem rapu pana Guru rzeczonego.
Osobiście polecam Bliss n eso, dla tych, którym angielski akcent w rapie nie przeszkadza. Chłopaki naprawdę pokazuję klasę.
O! Albo Blue Scholars lub Zion I. Nie wiem czemu nie są zbyt znani. Ja jestem wielką fanką, zwłaszcza drugiej wymienionej ekipy. Polecam, bo mają teksty, które nie plasują się w żadnej jakiejś konkretnej kategorii, ciężko ich do kogoś innego porównać.
Dla miłośników kobiecego głosu - Nneka. Albo rapująca Bahmadia :)Oj, dużo bym poleciła, ale muszę przyznać szczerze, że artystów wymienionych wyżej lubię słuchać nie natarczywie, a od czasu do czasu, odpowiednio dawkując - wówczas doceniam ich talent i nie nudzą mi się nic a nic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum