peoplecanfly, z tego co mi wiadomo to raczej chodzi o ludzi niz papieża ale papież też człowiek, więc nie czepiajmy się.
Wspomniany już Patrick Wolf, jak najbardziej. Uwielbiam takich dziwaków. Dużo instrumentów, specyficzne dźwięki. Przyjemne granie.
Większość z nas miewała różne momenty. Ja w młodości ok 9-10 lat słuchałam Metallici, Nirvany łącząc z Kalibrem 44. Potem trochę jazzu, zawsze jest ochota na rock. Lubię mieszać. Techno umc umc nie wchodzi w gre. Teraz w zasadzie głównie folk czy trihop. Ale nie umiem się określić, w dalszym ciągu:D
_________________ 'I love him, I worship him and I masturbate to Duran Duran videos'
słucham praktycznie jednego Trance tacy wykonawcy jak Dash Berlin, Markus Schulz, Ferry Corsten, Arnej kiedyś Tiesto, a na imprezach podobne klimaty może być nawet eska czarne rytmy czy cięższa muza raczej odpada
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum