_________________ Twoje konto przekroczyło maksymalną liczbę nieprzeczytanych postów: 1000 Zostały usunięte informacje o nieczytanych postach z wyjątkiem postów napisanych przez ostatnie: 3 dni
Liczba usuniętych nieczytanych postów: 7044
http://www.youtube.com/watch?v=TBZftxAMdio
no to macie u mnie pivo ;P na moim zadupiu seethera czy disturbed zna moze z 20 osob @_@ swoja droga wrocilam wlasnie z seansu 'dzień, w którym umrę' dostalam schizy i tak sie przyssalam do muzyki hey ze sie nie odkleje przez tydzien
_________________ Reality is an illusion created by the lack of alcohol.
Wydział: Absolwent UE
Wiek: 28 Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 3015 Skąd: Sułów/Wrocław
Wysłany: 2005-09-06, 09:41
Jeżeli Disturbed to "The Sickness" "Believe" - troszkę słabsze, ale też niezłe. w "The Sickness" jest trochę więcej elektroniki, tak fajnie wmiksowanej w gitarki. Lubie takie kapelki od jakiegoś czasu. Fear Factory swojego czasu fajne mixy wydało, a grają naprawde ciężko. Z innej beczki tak trochę, ale ktoś słucha może Nine Inch Nails?? O kapeli słyszałem już dawno, ale dopiero teraz przekonuję się do nich. Taki fajny industial.
[ Dodano: 2005-09-06, 09:43 ]
A właśnie, ma może ktoś jakieś płytki Roba Zombie, albo jego projektu - White Zombie??
Julu ja mam plytke The Sinister Urge zajob, jak bedziecie chcieli to LAN i moj katalog mp3 dla Was otwarty hehehea roznego dziwactwa sie nazbieralo ;] NIN slyszalem ale sie nie przekonalem do nich moze dziwne, moze malo melodyczne, nie wiem pozdroo
U A A A A A :Q
_________________ Twoje konto przekroczyło maksymalną liczbę nieprzeczytanych postów: 1000 Zostały usunięte informacje o nieczytanych postach z wyjątkiem postów napisanych przez ostatnie: 3 dni
Liczba usuniętych nieczytanych postów: 7044
http://www.youtube.com/watch?v=TBZftxAMdio
Jeżeli Disturbed to "The Sickness" "Believe" - troszkę słabsze, ale też niezłe.
Disturbed - Stupify tez dobre jak na moj gust A wracajac do SOADu to piosenka Aerials nie dawala mi spokoju. Z rok szukalem tytulu bo nie umialem wyczytac z ich slow Myslalem ze zamiast "Eriels" spiewaja "Keri on" heheh. Ale ogolnie kapela tez dobra [kiedys] i ja - fanatyk nowoczesniejszych bitow rowniez znajduje tam dobre kawalki.
_________________ "Jak by nie było jest bardzo miło" Pająk Spajder
u mnie to rozrzut straszny:P ostatnio slucham glownie trip hopu (Massive Attack, Tricky, Portishead, Sneaker Pimps, Archive, DJ Krush, DJ Shadow itp. )...lubie tez Radiohead, The Pixies, Blur, Muse...Marilyn Manson, Nine Inch Nails, A Perfect Circle...The Cure:D...Manu Chao, Asian Dub Foundation a z polskich to klasyka: Kult, KNZ, T.Love, Homo Twist, Hey, Apteka...i z troche mlodszych Lao Che, Pogodno, Skalpel...:)
Jeśli chodzi o muzykę to słucham niemalże wszystkiego... ale głównie TRANCE'u... Armin van Buuren, Above & Beyond... długo by wymieniać...
Czasami przewija się przez mój Winamp house, hh... a nawet jakieś (dla coniektórych) smieszne brintejki... wszystko zależy od nastroju.
hmmm...Beastie Boys, The Chemical Brothers, Kraftwerk, Faithless, Moby, The White Stripes, Jamiroquai:D...a hh raczej ciezko trawie (za wyjatkiem Fisz'a )...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum