Wydział: NE
Wiek: 24 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 115 Skąd: Złotoryja / Wrocław
Wysłany: 2006-09-11, 15:19
Heh, Agatka000, juz cię lubię... Tez uwielbiam czasem się przenieść w świat magii Hogwartu (nawet do swojej prezentacji maturalnej przemyciłam Pottera), a z miłości do Przeminęło z wiatrem nie wyleczyłam się od gimnazjum... Cóż...
_________________ "Żyj tak, by znajomym twoim zrobiło się nudno, gdy umrzesz..."
gdzies mi sie przewinela data 27.10.2006 jako data premiery, mowisz, ze mozna o tym zapomniec?
pewnie bedzie jak bedzie
[ Dodano: 2006-09-19, 21:42 ]
ktos tu wspomnial o Dukaju...
pozyczylem sobie dzisiaj 'Inne piesni' i powiem ze... hm... dziwne jest to ale fajne i nawet wciąga
a z innych ciekawych rzeczy - Diuna jedyny chyba cykl w ktorym kolejne ksiazki sa coraz lepsze. narazie jestem na 'Bog Impertator...' i jestem zachwycony
dlugie (czas akcji - 5000 lat ), epickie, filozoficzne, socjologiczne, psychologiczne - czyli cos dla mnie
_________________ Ento Ilúvatar ánë olorentan i Ëala ar panneryes Erumassë
ar martyaneryes i Muinanárë an urië Iluo óressë;
ar nes estaina Eä
Polecam wszystkie książki Dean'a Koontz'a. Przeczytałem ich z 10 i jedna jest lepsza od drugiej. Godne uwagi są również książki Wilbur'a Smith'a, a zwłaszcza Saga Rodów Courtney'ów.
ktos tu wspomnial o Dukaju...
pozyczylem sobie dzisiaj 'Inne piesni' i powiem ze... hm... dziwne jest to ale fajne i nawet wciąga
Inne Piesni akurat z ksiazek Dukaja, sa najbardziej normalne. I najbardziej przystepne. ;;)
Jako kolejne polecam Czarne Oceany. Albo Extense, latwa lekka i przyjemna, i troche astronomiczna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum