Ja w sumie siostrze pożyczyłam, Ona zabrała ją ze sobą w podróż do Włoszech
do rodzinki jej męża, a Oni jak ją zobaczyli to błagali by im zostawiła do
poczytania i tak już tam została. Miała mi odkupić ale przecież to żadne
pieniądze i mogę sama sobie kupić W końcu to moja siostra a rodzince
wiele się wybacza
kowal napisał/a:
w sumie już zużyta jest... i jak ktoś chce pożyczyć to pyta się czy aby z bibloteki jej nie zwyinąłem.
No ładne rzeczy (hi hi hi). Ja w ogóle mam sporo zniszczonych książek
(od czytania), bo przecież książki nie są od stania na półkach
_________________ "Ludzie, z którymi się spotykamy rozmijają się czasem z nami o centymetry, o dni lub uderzenia serca"
Wydział: Absolwent UE
Wiek: 27 Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 3015 Skąd: Sułów/Wrocław
Wysłany: 2006-01-30, 14:34
a czytaliście inne pozycje tego autora?? "Potęga..." jest bardzo znana, ale jakie jeszcze można polecić. Mój egzemplarz "Potegi..." gdzieś zaginął, ostatnio nawet szukałem i nici z tego :?
mały ot:
A wiecie, że podświadomość jest obiektem badań Parapsychologii, czyli aury, telekineza, telepatia itp itd. Niby to science- fiction, ale coś w tym jest. Zresztą kiedyś fale radiowe to też było science-fiction :lol:
hehe a nlp słyszałeś? jak podziałać na swoją podświadomość... i co najlepsze: jak podziałać na podświadomość innych przy pomocy odpowiedniego sformułowanego komunikatu:) www.cnlp.pl endżoj:)
A wiecie, że podświadomość jest obiektem badań Parapsychologii, czyli aury, telekineza, telepatia itp itd. Niby to science- fiction, ale coś w tym jest. Zresztą kiedyś fale radiowe to też było science-fiction
Podświadomość to ważne narzędzie i rzeczywiście jest przedmiotem wielu badań.
Mnie osobiście bardz to interesuje, choć ostatnio nie śledzę tego na bieżąco
_________________ "Ludzie, z którymi się spotykamy rozmijają się czasem z nami o centymetry, o dni lub uderzenia serca"
Wydział: Absolwent UE
Wiek: 27 Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 3015 Skąd: Sułów/Wrocław
Wysłany: 2006-01-30, 15:00
nom, i nlp z tego korzysta i wiele innych powstających dopiero dziedzin.
Kowal, a słyszałeś o jakimś profesorku, który nauczył studentów czytać z zamkniętymi oczami?? Widzieli 360° - mieli oczy dookoła głowy. To troche podchodzi pod OOBE. Nie znam dokładnych faktów, ale ponoć to autentyk.
Faktycznie mogłem założyć dział tego typu, bo można pogadać :lol: :lol:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum