Wysłany: 2005-11-08, 14:55 Ktora biblioteka jest najlepsza?
z kad jeszcze mozna dostac ksiazki ktorych nie mozna dostac w biliotece AE? ktora biblioteka jest najlepsza i gdzie sie ona miesci? bo potrzbuje paru ksiazek ktorych raczej na 110% nie doczekam sie w biblotece AE :cry: a zbliza mi sie pare egazminow HELP
_________________ "...co nie uśmierci to podwójnie wzmocni mnie..."
no PWr i Uniwerek maja swoje biblioteki z katalogami dostepnymi w necie - wiec zanim sie wywali kase na wpisowe mozna sprawdzic czy poszukiwana ksiazka w ogole tam jest... (linkow szukaj na oficjalnych stronach tych uczelni)
jest jeszcze biblioteka miejska i wojewodzka, ale tam juz sie trzeba przejsc osobiscie
ale to moim zdaniem jest najwiekszy plus tej biblioteki!
ksiazki zazwyczaj uzywa sie przez rok - co by ci daly np. 3 miesiace, jak i tak przed egzaminem musisz ta ksiazke miec...
dlatego ja pamietajac co sie dzialo w bibliotece w zeszlym roku - wypozyczylam wiekszosc ksiazek juz w czerwcu i w lipcu:P - nie bylo kolejek - wiekszosc ksiazek dostepnych:)
a spoznialscy... no coz - pozostaje czytelnia...
huggy:
kazdy kiedys byl na pierwszym roku:P
i wlasnie z pierwszego roku jest w obiegu najwiecej uzywanych ksiazek i kserówek
nie martw sie - sprzedasz je w przyszlym roku i bedzie na piwo:P
a teraz to najlepiej juz sobie zarezerwuj ksiazki na 2gi semestr:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum