czy wiedza o tym że kij baseballowy służy do grania, nie do zabijania wystarczy? ...bo tak już npoważnie to przyznaje że o zasadach mam średnie pojęcie ale też chętnie bym spróbował
dobra znam podstawowe zasay.
masz 3 szanse by trafić kijem w piłkę ;P
Jak już trafisz to leć do bazy, ile Ci sięuda zdobyć tym lepiej chyba że nie jesteś pierwszy
Jak jakimś cudem dobrze powieje i wyślesz piłeczkę gagarinowi... nie stój z otwartą gębą tylko leć
a i nie odbija się piłek w tego con je do Ciebie śle
No i pare innych o których nie mam pojęcia .
Co nie zmienia faktu że chętnie bym, zobaczył co i jak
_________________ aut bibat, aut abeat
------
gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
-----
amantium irae amoris integratio
------
nie wiem właśnie, czy Larry szuka kogoś kto już grał czy co (bo o takich to raczej trudno u nas) czy po prostu nowych zielonych, którzy będą chętni do nauczenia się grać i po prostu grania
treningi w okresie pazdziernik - marzec odbywają się w środy na niskich łąkach na sali gimnastycznej (sztuczna trawa) oraz w sobote gdzie indziej jeszcze nie wiadomo , a od marca na stadionie olimpijskim na boisku softballowym (żeńska odmiana baseball'a).
Nie trzeba mieć swojego sprzętu, klub dysponuje jakimś, lecz generalnie każdy kto juz sie napalił ma swój stuff
wszystkiego dowiem sie na najblizszym treningu, ale wydaje mi się że nie trzeba mieć zadnego doswiadczenia zeby chociaż spróbowac, zobaczyc jak to jest.
_________________ Jag heter Maciek och jag har 20 år. Jag söker en flicka xD
Fajnie Fajnie .. szkoda ze ja slepy jestem...
Football mamy we wrocku Baseball mamy teraz czekam na Curling
_________________ Pesymiści w tamtych czasach mówili: "Zaorajcie to rumowisko, posadźcie trawę i ufundujcie obelisk z napisem Tu Był Wrocław".
Optymiści odpowiadali: "Tu był i będzie Wrocław!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum