Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2011-02-21, 19:31 Fitnes Wrocław
Hej. Niedługo mam ślub i chciałabym zrzucić parę kilo. Możecie mi polecić jakiś fajny fitness we Wrocławiu ?
Jest ich mnóstwo a ja nie wiem, który wybrać. Najbardziej zależy mi na zrzuceniu brzuszka Jakoś muszę się prezentować w sukni
Czekam na dobre rady ?:)
wiem, że jest całkiem niedroga siłownia na tęczowej, nazywa się "tęcza", ale nigdy tam nie byłam. http://www.silowniatecza.pl/
ja osobiście polecam siłownie i fitness spartanu, gdzie za 80zł jest studencki karnet do godz. 15 b.o., chodziłam tam w wakacje na szczepin i byłam bardzo zadowolona, najwięcej na brzuch pomogły mi zajęcia ze spinningu, gdzie półtora godziny jechaliśmy na rowerach, a potem pół godziny robiliśmy wszystkie partie brzucha. jak po pierwszych zajęciach miałam zakwasy, to dopiero się przekonałam o istnieniu niektórych mięśni 0.o ale było miło i polecam szczerze
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2011-03-10, 18:17
Hej. Ja chodzę na fitness do Fitness Planet przy Kiełczowskiej. Mają tam świetne grafiki dobrane specjalnie do moich potrzeb.
Za karnet płacę 55 zł. Przy okazji korzystam też w Wibra Line. Zawsze pomaga zmniejszyć brzuszek Polecam szczerze
Hej. Ja chodzę na fitness do Fitness Planet przy Kiełczowskiej. Mają tam świetne grafiki dobrane specjalnie do moich potrzeb.
Za karnet płacę 55 zł. Przy okazji korzystam też w Wibra Line. Zawsze pomaga zmniejszyć brzuszek Polecam szczerze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum