Wydział: NE
Wysłany: 2008-09-14, 22:03
Mam tę stronę w ulubionych Napisałem nawet posta, że szukam klubu, ale od miesiąca nikt nie odpowiedział Doświadczenie mam jako-takie, grałem tylko towarzysko na hali z kumplami. Gdzieś wyczytałem, że jest taki Klub Powstańców Śląskich, więc niedaleko akademika i uczelni. Jak się studia rozpoczną to spróbuję się rozejrzeć ;] Są jeszcze jakieś ligi siedmioosobowe, ale ja preferuję grę na hali.
ja w halówkę gram od 2 lat. może nie jest to ogromne doświadczenie, ale jest ;D na trawie grać "o punkty" nie lubię, jak już to tylko dla zabawy. również mam zamiar w październiku się rozejrzeć za klubem :] tyle, że jak dla mnie nie musi być blisko uczelni, choć jakby był, to byłoby fajnie.
Wysłany: 2008-09-17, 10:07
Ja dostałem zaproszenie na trening Włókniarza Wrocław. Jak już się zakwateruję w Ślężaku i ogarnę cały ten bałagan związany ze studiami, mam się odezwać do kolesia z klubu. Jak są chętni, to się ustawimy i pójdziemy razem, myślę, że klub nie będzie miał nic przeciwko
ja już jestem za stary na bieganie na dużym boisku (wkręciły mnie inne dyscypliny + szkoda ciężko budowanej masy ), ale na halóweczkę również jestem chętny grałem w klubie kilka lat, ale to jakiś czas temu. widzieliście stronę swfis? tam był komunikat o lidze wydziałowej czy coś w ten deseń, spotkanie 7. października
Wysłany: 2008-09-20, 16:03
Uuu To mogłoby być fajne! Ja się aktualnie zastanawiam, czy warto jest się zapisywać na wf, bo to chyba nieobowiązkowe jest? Za koszykówką nie przepadam, a zapewne ta dyscyplina dominuje na zajęciach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum