Wydział: NE
Wiek: 26 Dołączył: 27 Maj 2005 Posty: 1471 Skąd: zza kulis
Wysłany: 2006-10-22, 21:22 Gra tu ktoś w kosza? :)
Póki jest dobra pogoda to mam fajnego pomysla Dla osob grajacych w kosza, chodz w sumie kazdy moze Mozna by zebrac 8-10 osób i zorganizowac forumowy mecz w kosza . jest fajne boisko kolo areny, sa tam laweczki, jest to niedaleko AE, cheerleaderki beda mialy gdzie zasiasc I poki jest pogoda mozna by pojsc na meczyka A potem jakies piwko w przegubie badz cos w ten smak Co Wy na to ? Ktos sie pisze ?
Wysłany: 2006-10-22, 23:20
no to mamy 3 osoby wiecie moge pare skolowac spoza forum ale to nie o to chodzi.. noo chyba ze bylyby z akademi.. ale zalezy mi na terazniejszych porumowiczach
ja jestem chetny
pytanie tylko czy by nie dalo rade na sali pyknac, na pewno ae jest uczelnia user-friendly i udostepnia sale
poza tym zaslyszalem o czyms takim jak uczelniana liga w kosza - mozna by zmontowac forumowego teama i cos pyknac w tychze rozgrywkach.
Wysłany: 2006-10-23, 09:49
Jest taka liga, tyko nie wiem wlasnie czy juz nie jest przypadkiem po zapisach Hmmm z ta sala to mnie zaintrygowales.. mozna by wlasnie napisac podanko i zrobic jakis meczyk.. ale nie ma jak beton i swieze powietrze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum