w sensie szeroko rozumianym nie wiem czy np lubisz oglądać sport w tv i czy bierzesz czynnie udział w uprawianiu tego sportu , wszystko co z nim zwiazane.
_________________ bądź pozytywnym wojownikiem , kiedy na ringu zostajesz sam...
Hmmm.. Jesli masz na mysli spieprzanie przed grupka skinow to sie zaliczam (mialem taki epizod.. ja z kuplem.. ich hmm 12 ?:P)
A co do ogladania...
Premiership - Man U glownie
Liga mistrzow
Puchar UEFA jesli jakas polska druzyna gra
Zuzel - GP
Siatkowka - mecze reprezentacji albo jakies wazne finaly
olimpiady itp
czasem strong menow
no i F1
Czasem silownia.. pilka nozna/siatkowka ale to tak dla zabawy ze znajomymi
a co PIMPin kości już trzeszczą wiem cos o tym
no to widzę że nie będę osamotniony w swoim zboczeniu
ps. Chester picie browarów to nawet sport , wystarczy tylko stoper i który szybciej
_________________ bądź pozytywnym wojownikiem , kiedy na ringu zostajesz sam...
Wydział: IE
Wiek: 26 Dołączyła: 08 Mar 2005 Posty: 2486 Skąd: w cieniu 71
Wysłany: 2007-07-29, 19:18
czy kobiety mogą być maniaczkami? Ej, bo ja tu żadnej kobiety wypowiadającej się nie widzę.
Biegać uwielbiam, ale biodro mi płata figle, a poza tym trenowałam siatkowke w swoim życiu, etc etc..damn, no lubie sport, ale czasem mam lenia, który przewyższa chęci
a poza tym - piwo, chips, mecz - i mnie nie ma
ja tam ze sportem na bakier lekko jestem ae wystarczy mi dobra motywacja i na jednym wdechy przebiegne 2 kilometry
ale powaznie to kurde w siatkówke ze swoimi ludźmi fajnie pograc <choć nie umiem>, w kosza też <choć się wszyscy mnie boją, nie wiedziec czemu >
ogólnie jak mnie ktoś siła np. na bieganie wyćiagnie to nawet jestem mu wdzięczna, a więc mozna zrbic jakas grupe treningowa
Ja tam ze sportów to najbardziej lubie Polsat Sport i Eurosport . A ostatnio to lubię sobie boksu pooglądać trochę, snookera, golfa czasami, siatkówkę. Za piłką nożną nie przepadam . Tylko jakieś większe eventy typu MŚ albo ME .
No ale trzeba bedzie pomyśleć o sobie też i no może się coś uda od października zacząć ale to jeszcze daaaleko i niewiadoma wielka .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum