Wysłany: 2007-09-19, 12:30 Liga Mistrzów 2007/2008
Zapraszam wszystkich do dzielenia się swoimi opiniami na temat tegorocznych rozgrywek Ligi Mistrzów
Kto ma największe szanse na zdobycie Pucharu? Który zawodnik jest faworytem na króla strzelców? Ocena gry Polaków w zagranicznych klubach.
Zapraszam
_________________ Za Śląsk! Za WKS! Pójdziemy aż po życia kres!
no i jak zagrała? 3:0 fakt 1 samobój w sumie..aleee oczywiście,że Barca a Manchester zaraz za nią w sumie kibicuję im od zawsze i teraz też obstawiam za nimi
_________________ heyah banana trele morele banany i inne pomarańcze blesss
Sercem jestem za Barcą. Rozum jednak nie podpowiada, że Barca jest faworytem, wszystko zależy od tego, czy Henry się zgra z drużyną i czy Rijkaard znajdzie sposób na pogodzenie "magicznej czwórki". Wszyscy 4 chyba nie będą grali, to by było czyste szaleństwo. Cichym bohaterem tej edycji może być Roma. Spaletti nieźle zestawił drużynę, mają niezły potencjał i wiedzą jak grać. Na pewno Milan będzie wysoko, jedyny ich problem to atak - Inzaghi już do młodych nie należy, Gilardino nie grzeszy skutecznością, na szczęście jest jeszcze Ronaldo, który jak wróci po kontuzji i trochę schudnie, to strzeli parę ładnych bramek. Co do Polaków, to szkoda mi naszych Celtików: Boruc musi często wyjmować piłkę z siatki, bo nie mają żadnej obrony, Żurawski nie gra i raczej już nie będzie grał. Kuszczak i Fabiański mają małe szanse na grę. Jedynie Lewandowski i Żewłakow zaliczą trochę minut i Euro w tej edycji Champions League
Wysłany: 2007-09-22, 14:35
Akuku napisał/a:
wszystko zależy od tego, czy Henry się zgra z drużyną i czy Rijkaard znajdzie sposób na pogodzenie "magicznej czwórki"
zgadzam sie. a ponadto jeszcze wiekszy problem pojawi sie kiedy bedzie trzeba jednego z nich posadzic na lawce...cos ciezko mi sobie wyobrazic etoo czy ronaldinho grzecznie siedzacych
Poza tym mnostwo pytan zaczyna sie pojawiac...jak poradzi sobie chelsea bez murinho, czy 'emeryci' z milanu ciagle beda blyszczec, tym bardziej gdy ciagle jest problem z napastnikami. mam tylko wrazenie ze puchar nie pojedzie ponownie do Wloch, druzyny angielskie i hiszpanskie sa w tym sezonie jeszcze mocniejsze
_________________ get out of my head and into the bed girllll
wszystko zależy od tego, czy Henry się zgra z drużyną
Dla mnie Henry ani trochę nie pasuje do Barcy. Z Arsenalu gdzie był człowiekiem bez którego gra się ani trochę nie kleiła trafił do zespołu gdzie jest mozna powiedzieć postacią drugorzędną. U Kanonierów on sam stwarzał sytacje bramkowe swoim dobrym dryblingiem a w Barcy musi czekać aż koledzy z pomocy podadzą mu piłkę do nogi. W Barcy jest zdecydowanie za dużo techników. Ronaldinho, Deco, Iniesta... co za dużo to nie zdrowo. Henry się w tym klubie nie odnajdzie. Rijkard powinien zakupic jakiegoś klasowego bramkarza a nie kolekcjonować napastników.
_________________ Za Śląsk! Za WKS! Pójdziemy aż po życia kres!
czy sie odnajdzie czy nie to sezon pokaże, ja wierze w to że Henry da rade, to klasowy zawodnik, jeśli tylko nie będzie problemów z chemią w zespole to powinno być ok.
co do tego, że trochę za dużo indywidualności w barcy to po części sie zgadzam, dwie piłki dla tej ekipy to wydaje sie być za mało, za gęsto jest zwłaszcza w pomocy, ale z drugiej strony, jeśli ktoś złapie kontuzje, czy będzie dołował, to jest zmiennik o podobnie wysokich umiejętnościach,
podoba mi sie że wreszcie zbudowali fajną obronę, abidal i milito to ekstra zakupy, a jest jeszcze zambrotta, puyol czy marquez, fajnie tez że jest oracz od czarnej roboty w drugiej linii - yaya toure , kogoś takiego wcześniej brakowało
co do bramki
lukash211 napisał/a:
Rijkard powinien zakupic jakiegoś klasowego bramkarza a nie kolekcjonować napastników
trzeba pamiętać ze valdes w zeszłym sezonie puścił najmniej bramek w lidze ... czasem zdarzają mu się straszne kiksy, ale zły nie jest, nie jest gorszy od dudka, czy van der sara zresztą kto w jego miejsce ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum