Wysłany: 2007-02-08, 19:17 Liga siatkówki na uczelni...
Tak sie zastawiam....jak to jest....ze liga koszykowki u nas jest i calkiem niezle sie kreci....a siatkowki ni ma.....przynajmniej w tym roku....
czyzby chetnych nie bylo...bo cos mi sie nie chce wierzyc..pewnie nie ma sie kto tym zajac....hmm...moze by cos sprobowac zorganizowac.....co Wy na to??
Wydział: NE
Wiek: 26 Dołączył: 27 Maj 2005 Posty: 1471 Skąd: zza kulis
Wysłany: 2007-02-09, 13:39
no co Ty gadasz napisał/a:
Tak sie zastawiam....jak to jest....ze liga koszykowki u nas jest i calkiem niezle sie kreci....a siatkowki ni ma.....przynajmniej w tym roku....
czyzby chetnych nie bylo...bo cos mi sie nie chce wierzyc..pewnie nie ma sie kto tym zajac....hmm...moze by cos sprobowac zorganizowac.....co Wy na to??
nzs robi uczelniana lige siatkówki. co roku robil, teraz chyba byla roczna przerwa, nie wiem czy od trego semestru wystartuje kolejna edycja, pytajcie sie w bud. B/F, pokoj 11 bodajze
Wydział: NE
Wiek: 26 Dołączył: 27 Maj 2005 Posty: 1471 Skąd: zza kulis
Wysłany: 2007-02-09, 22:40
kojak napisał/a:
oni robili ale w ekonomalia turniej ale to bylo na trawie za przegubem i jeden z uczestnikow noge skrecil
ne bardzo poniewaz 2 lata temu sam bylem wspolorganizatorem ULPS ( uczelniana liga pilki siatkowej), gralismy w zielonej sali.. potem kolejne edycje wzieli mlodsi - ateraz nie wiem czy jest w toku poniewaz nie dzialam w nzssie juz od jakiegos pol roku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum