forum UE Wrocław

Wyszukiwarka pracowników UE Wrocław: GooglePrzeszukaj forum oraz stronę główną UE

Regulamin forum | Strona główna UE | Plan zajęć | ZF info | NE info | IE info
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
ŁYŻWY :):):)
Autor Wiadomość
kama 

Wydział: ZF
Wysłany: 2007-09-01, 17:30   

Ja też mogę kogoś uczyć jeździć :) Chociaż jeszcze nikogo dorosłego nigdy nie uczyłam, ale to chyba tak samo jak z maluchami? ;p

[ Dodano: 2007-09-01, 17:39 ]
Necro napisał/a:
W Różowej Ostrydze

Błękitnej jak coś ;P a poza tym dobre figurówki są lepsze niż figurówki i tyle, nie znacie się :P (ja jeżdżę na hokejówkach CCM ale to dlatego że mnie nie stać na porządne figurowe)

EAX

Wydział: NE
Wysłany: 2007-09-01, 18:05   

ja tez jezdze w hokejowkach ale jak dla mnie sa one za ciezkie do jakichkolwiek fajniejszych manewrow. Tyl, przod, przeplatanki, i jazda na jednej lyzwie, za zgieciem 2x90*. i chyba tyle tylko moge w tych buciorach. Kama - ja bym chetnie wzial kilka lekcji :P .

EDIT:
Zreszta co wy macie do figurowek - malo "Menskie"? :D

kama 

Wysłany: 2007-09-01, 18:10   

Nie ma sprawy ;) Tylko otworzą i śmigamy. Ale żeby nie było tak jak w zeszłym roku że ani razu nie wyszło ;P

Necro 

Wysłany: 2007-09-01, 18:24   

EAX napisał/a:
ja tez jezdze w hokejowkach ale jak dla mnie sa one za ciezkie do jakichkolwiek fajniejszych manewrow. Tyl, przod, przeplatanki, i jazda na jednej lyzwie, za zgieciem 2x90*. i chyba tyle tylko moge w tych buciorach. Kama - ja bym chetnie wzial kilka lekcji :P .

EDIT:
Zreszta co wy macie do figurowek - malo "Menskie"? :D

to jakie Ty masz hokejówki ze one są ciężkie?? tyl, przód, bok, przeplatanki w kazda strone, sto-osiemdziesiątki, 360 (na razie wyszlo max 270, ale 360 w planach :D ), jedna noga tył przód, wszystko na nich robie i jakos daje rade...

TAK, MAŁO MĘSKIE!! ;) przynajmniej jak dla mnie ;] Poza tym Pan Czesław sie do Ciebie przyczepi i juz sie nie uwolnisz :D On jak Cie zacznie uczyc to nie pogadasz :D

EAX

Wysłany: 2007-09-01, 18:41   

OK, jak tylko otworza to jedziemy. :) . btw, czy znasz sie na tyle na lyzwach zeby mi pomoc je dobrac??

EDIT:
Jaki pan czeslaw? :P

Hehe, samo lyzwiarstwo jak by sie uprzec jest malo meskie, ale mi to zwisa - robie to co lubie. Robie duzo roznych rzeczy ale klasyfikuje ich w ten sposob :P

EDIT2:
gra na git. klasycznej tez moze byc malo meska bo to nie elektryk. zabawa autami, silnikami, to cos dla kogos kto jeszcze nie wyrosl, wspinaczka jest dla kogos ktos chce podniesc swoje ego... wlasnie sklasyfikowalem kilka pierwszych z brzegu moich zachcianek - po twojemu...
LOL :P

Necro 

Wysłany: 2007-09-01, 19:19   

nie nie nie, nie tak :D

EAX napisał/a:
Hehe, samo lyzwiarstwo jak by sie uprzec jest malo meskie, ale mi to zwisa - robie to co lubie. Robie duzo roznych rzeczy ale klasyfikuje ich w ten sposob :P

EDIT2:
gra na git. klasycznej tez moze byc malo meska bo to nie elektryk. zabawa autami, silnikami, to cos dla kogos kto jeszcze nie wyrosl, wspinaczka jest dla kogos ktos chce podniesc swoje ego... wlasnie sklasyfikowalem kilka pierwszych z brzegu moich zachcianek - po twojemu...
LOL :P

wszystko nie tak.. :P gra na gitarze jest jak najbardziej męska i to na jakiejkolwiek :D Zabawa autami tym bardziej! Juz nie mowie o wspinaczce... Jazda na lyzwach jest i dla Pań i dla Panów, ale figurówki zdecydowanie nie pasują facetowi.. takie jest po prostu moje zdanie i juz ;p Chcesz jezdzic w figurówkach - Twoja sprawa, na pewno nie będę cię przez to mniej lubił ;) Po prostu ja bym figurówek na nogi nie załozył i tyle ;p

EAX napisał/a:
EDIT:
Jaki pan czeslaw? :P

Ja na niego teacher mówie :D Jest to Pan który chyba mieszka na Spiskiej :D i jak tylko przyuważy kogoś niezdeprawowanego hokejowym chłamem, bądź po prostu uczącego się jeździć (tu juz łyżwy nie mają znaczenia), to zaraz podbija i jak rasowy trener wykłada Ci co i jak, po czym nawet sie nie obejrzysz i juz tupiesz w lód na wpół kucając z rączkami do przodu pod okiem Pana Czesława, który oczywiscie tupie razem z wami :D Jak by ktos nie wiedzial o co chodzi uczycie sie przeplatanki do tyłu w super przekomiczny sposób, z którego po prostu nie mozna sie nie smiac :D Nie wiem czy jest skuteczny, nie próbowałem :D (chociaz moze kiedys jak nikogo nie bylo i z ciekawosci chcialem zobaczyc o co chodzi :D :D )

EAX napisał/a:
OK, jak tylko otworza to jedziemy. :) . btw, czy znasz sie na tyle na lyzwach zeby mi pomoc je dobrac??

Na tyle, żeby pomóc Ci dobrac tak, ale ogolnie nie jestem jakims specem..

kama napisał/a:
Błękitnej jak coś ;P

tak, błękitnej ;)

EAX

Wysłany: 2007-09-01, 19:56   

Cytat:
EAX napisał/a:
OK, jak tylko otworza to jedziemy. . btw, czy znasz sie na tyle na lyzwach zeby mi pomoc je dobrac??

to bylo do kamy :P ale dobrze wiedziec.

hehe spoko :P bo mi wyszlo ze wg twojego rozumowania to malo co moze byc meskie <lol> :P

Necro 

Wysłany: 2007-09-01, 20:07   

ale było po moim poscie ;p

no wlasnie zauwazylem jak Ci wyszlo i musialem to sprostowac :D

Odpowiedz do tematu