No właśnie! KOCHANE ŁYŻWY!!
Wczoraj na Wrocławiu.pl dowiedziałem się, że podobno.. z reszta samo przeczytajcie =>KLIK<=
Wiedzieliscie? i w ogole czy to oznacza, ze ono jest latem otwarte?????? Bo jesli tak to od dzisiaj prowadze zapisy na najbliższe wyjscie na lód!!
Ogolnie to jestem miłośnikiem łyżwowania i jesli chcesz pojsc na lodowisko w sezonie to nie waz sie tego robic beze mnie :) gg:5852266 i lecimy na Spiską (najlepsze lodowisko we Wrocku ) albo do Świdnicy (najlepsze lodowisko w okolicy )
Temat ogólnie odnośnie wszystkiego co zwiazane z łyżwami!
i wlasnie! Co z łyżwami na AE? podobno wycofali? czemu? co mam zrobic, zeby przywrocili?
Wydział: NE
Wysłany: 2007-08-31, 10:29
no własnie gdzies czytałam ze toropol jest juz czynny normlanie... a po ile sa bilety ? tak jak zawsze ? chyba się wybiorę w weekend z koleżanką a dużo jest ludzi ?
Wydział: NE
Wysłany: 2007-08-31, 15:39
hmm trochę drogie to lodowisko
w Łodzi jest tańsze.. z tego co pamiętam:P
co do łyżew.. miałam je na sobie raz w życiu.. ale to było zajefajne przeżycie !
Nawet mam to na płycie.. gdyż na lodowisku kręciliśmy czołówkę do Cd ze studniówki
Wypad na łyżwy.. czemu nie..
może ktoś chce mnie nauczyć jeździć?
JA JA JA Zawsze ucze wszystkich (chętnych) jeździć ;p
a co do organizacji to spiską chyba otwieraja 15 października, wiec jeszcze troche.. ale musze sie dowiedziec cos odnosnie tego lodowiska w XIV!! bo jak mozna isc juz teraz to na bank pójde(pójdziemy;p)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum