forum UE Wrocław

Wyszukiwarka pracowników UE Wrocław: GooglePrzeszukaj forum oraz stronę główną UE

Regulamin forum | Strona główna UE | Plan zajęć | ZF info | NE info | IE info
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Poker Texas Holdem NL, moze pogramy ?
Autor Wiadomość
res3t

Wydział: NE
Wysłany: 2010-09-13, 14:18   Poker Texas Holdem NL, moze pogramy ?

Witam wszystkich.
Tak przeglądałem forum i nigdzie nie ma wątku o dosyc popularnym juz pokerze Texas Holdem No Limit. Pisze tu bo postanowiłem że mozna by zorganizowac sobie jakis maly turniej. Mam 3 zestawy zetonów, pytanie tylko ile osob było by chetnych. Fajnie jak było by po min 2 z kazdego wydziału, wtedy bylaby fajna zabawa. POwiedzialem tez moim kumplom z innych uczelni zeby zrobili podobny topic a moze uda sie pograc jakos miedzyuczelnianie. Tak wiec szukam chetnych do gry, pisac tutaj i wypowiadac sie czy znacie jakies fajne miejscowki do gry, a wszystko da sie zorganizowac :D :D Pozdro i do zobaczenia przy stolach.

lukaso 

Wysłany: 2010-09-13, 14:43   

Pograć zawsze można oczywiście w świetle nowej ustawa hazardowej tylko "sportowo" ;) wiesz o co chodzi, z mojej strony jest w stanie załatwić ekipę 4, 5 osób. W listopadzie we Wro są regionalne mistrzostwa Polski organizowane przez FTP. Wybierasz się? jak co to msg na priva.
Pozdro

res3t

Wysłany: 2010-09-14, 01:53   

hmmm do listopada to jeszcze troche, narazie chciał bym sie skupic na tym zeby uzbierac jakas fajna ekipe tak zeby pograc, poznac sie troche bardziej itd. Mowisz ze mozesz załatwic 5 osob :D całkiem niezle :D To jest nieoficjalne forum wiec mozna smialo, wydaje mi sie powiedziec ze 20 zł (symbolicznie ) na start to chyba nie bedzie duzo. W koncu nie grasz z maszyną tylko świadomie podejmujesz własne decyzje. Temat dopiero sie rozkręca wiec czekam na jeszcze jakis odzew. Fajnie ze chociarz ktos napisał, mam nadzieje ze bedzie takich osob wiecej. Więc PISAAACCCCCC :D :D:D:

[ Dodano: 2010-09-15, 20:18 ]
Ok napisał do mnie jeszcze jeden kolega i mówi że razem z ziomkiem są chętni do gry :D . To razem z tym co napisales jak bys zamotal 4-5 osob, mamy juz całkiem niezłą ekipę, w sam raz na jakies nieduze spotkanko, i jakies pogiercowaniem sam tez bede mial z dwie osoby. Pytanie teraz gdzie wam pasuje ?? A z mojej strony dodał bym że fajnie by bylo spyknac sie jeszcze przed rozpoczeciem roku

[ Dodano: 2010-09-23, 14:41 ]
UWAGA UWAGA :D :D Co byscie powiedzieli na to żeby zagrac w ta niedziele od 20, w fuga mundi (salon bilardowy) tam z tylu kolo piłkarzyków. Wjazd jakies skromne 20zł, tylko ze nie gralibysmy casha a turniej. No chyba ze wolicie cash game. Miejsca punktowane zalezy od liczby osob. Wiec dawac i wypowiadac sie

małposzczór 

Wysłany: 2010-09-27, 01:36   

Poki co to wam sie proponuję zarejestrować w serwisie:
http://www.ligastudencka.pl/

Codziennie od poniedziałku do czwartku są organizowane turnieje typu Freeroll (czyli wejście za friko, a do wygrania jakaś prawdziwa kaska) a raz w miesiącu wewnątrzuczelniany turniej dla każdej uczelni z TOP 10 miesięcznego rankingu ( w zeszłym roku nasze UE oscylowało w granicach 12.-15. miejsca, wiec małe wsparcie z waszejs trony i moze cos z tego bedzie.)
Poczytajcie sobie sami na stronce o co w tym biega. Dla mnie fajna zabawa na wieczory kiedy nic sie nie kroi na dzielni :P
A, i oczywiscie wszystko zdarma!

res3t

Wysłany: 2010-09-27, 03:10   

O zajebista opcja, stary wez podaj jak mozesz linka albo cos w tym stylu do tej strony. Chętnie sprawię żeby UE zakwalifikowało sie do top 3 :D ::D. BTW lucaso, wczoraj zagralem ten turniej freerol PPC na FTP i zakwalifikowalem sie do Krakowa na mistrzostwa regionalne hahah :D Bede raczej jechał więc dawaj , niszcz tam i jedziemy ekipa :D

Aha dobra rozkminiłem juz link pod nickiem, sor :D

lukaso 

Wysłany: 2010-10-11, 11:16   

reset jak KRK?

res3t

Wysłany: 2010-10-11, 14:27   

Hmmm. Generalnie wypas był. Nie wiedizlaem ze to bedzie tak porządnie zorganizowane. Grałem dobrze, ale pod koniec 3 levelu zaliczylem 2 suckouty i to straszne. Pierwszy to ch**, wyplukalem sie z polowy stacka, a drugi KK na rece, raise, koles reraise, ja reraise, on all in no to juz wiedzialem ze bedzie lipa, ale kazdy by dal call. Daje call on wyciaga mi pare asów i dziękujemy do widzenia. Kumpel 44 miejsce. Ale nie zaluje bo naprawde warto bylo.

Treaz cos z innej beczki. Dzisiaj dogadalem zie z ziomkiem z grupy i chcemy zagrac w pokerka w czwartek, najprawdopodobniej w Fuga mund, ale jesli ktos ma lepsze miejsce to pisac. Zagralibyśmy casha, ja bym mial okolo 5 osob. Wjazd tak min 20 zł. Pisać kto by był i brac ekipy. Zetony sa, wszystko jest. Termin ten czwartek 20 Fuga ?

lukaso 

Wysłany: 2010-10-12, 18:05   

pasuje :)

res3t

Wysłany: 2010-10-19, 19:32   

Dobra Pany. Ostatnio nie było źle więc może powtórka z rozrywki :D . Ten sam dzień o tej samej godzinie ?? Czwartek 20 ?? w Fudze?? Kto by się pisał ?? . A może jakies nowe osoby nas zaszczyca ??

Odpowiedz do tematu