Ja jestem fanem "kopanej" odkąd pamiętam. Oczywiście jestem na dobre i złe z naszymi "orłami", ale mam też od około 14 lat swój ulubiony klub FC Barcelona. Piłkę oglądam w telewizorni raczej, ale byłem nie raz na meczu siatkówki(i reprezentacji i Gwardii) i polecam. Najlepsza atmosfera jest na meczach siatkówki. No jesteśmy niby najlepszymi kibicami volleyballa na świecie
Akuku, w pilke tez jestesmy w czolowce ;] kibicowskiej rzecz jasna bo o poziomie to sie wypowiadac nie ma co :] chodzi ktos na Oporowska od czasu do czasu
_________________ Nie ogladaj sie na innych, patrz przed siebie, stawaj na przeciw swoim wrogom, zawsze z podniesiona glowa, ROB SWOJE !
No zgadzam się w pełnej rozciągłości. Nawet na niedawnym meczu Bundesligi niemieccy kibice wywiesili transparent z napisam, ze jedynym plusem nadchodzących MŚ jest to, że Polacy i Anglicy wpie.... niemieckiej policji. A jak? W czymś musimy być najlepsi
hmmm racja Rzasa nie gral w austrii, napis mi tak jakos zapadl w pamiec i charakterystyczna pisownia
PS no nie czepiaj sie
[ Dodano: 2006-03-28, 13:36 ]
Tak ku ogolnej informacji , w najblizsza Sobote na Stadionie Olimpijskiem odbedzie sie mecz o mistrzostwo drugiej ligi pilki noznej mezczyzn czyli krotko i na temat
Slask Wroclaw - Widzew Lodz
zapowiada sie przednio
_________________ Nie ogladaj sie na innych, patrz przed siebie, stawaj na przeciw swoim wrogom, zawsze z podniesiona glowa, ROB SWOJE !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum