forum UE Wrocław

Wyszukiwarka pracowników UE Wrocław: GooglePrzeszukaj forum oraz stronę główną UE

Regulamin forum | Strona główna UE | Plan zajęć | ZF info | NE info | IE info
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
prawdziwi kibice (nie PSEUDO)
Autor Wiadomość
mona_w_w 

Zaproszone osoby: 9
  Wysłany: 2006-01-14, 03:04   prawdziwi kibice (nie PSEUDO)

jakim dyscyplinom kibicujecie(kibicowaliscie)? gdzie jest(byla) najprzyjemniejsza atmosfera sportowa? podzielcie sie wrazeniami i spostrzezeniami :) mam na mysli oczywiscie kibicowanie na zywo a nie przed telewizorem!

ja np uwielbiam mecze siatkowki (za czasow liceum bylam na kazdym meczu gwardii wroclaw, teraz rzadziej ale jednak), interesuje mnie rowniez zuzel :) atmosfera wiosna i latem na stadionie olimpijskim jest wspaniala!! zanim powstala hala orbita i gral zepter slask wroclaw bylam zagorzalym kibicem koszykowki :) tyle na poczatek ;)

Szczudlo 

Wydział: IE
Wysłany: 2006-01-14, 09:49   

Na orbicie tez jest fajnie :D zdazylem sie juz nawet zalapac w relacji TV (akurat ta "wrona" maskotka przelazila i wylapala od nas dmuchanym balonem :D ) , ale i tak na pilce jest ... najciekawiej :D

dziubowa 

Wydział: ZF
Zaproszone osoby: 2
Wysłany: 2006-01-14, 13:03   

ja zdecydowanie kosz;) przez kilka sezonów (koniec podstawowki/liceum) chodzilam bardzo czesto, bylam nawet na paru wyjazdach (Sopot, Treviso)
na gwardii nie mialam przyjemnosci byc, ale chetnie sie bym sie wybrala kiedys
zuzel jakos mnie nie kreci, chociaz wszystkiego trzeba sprobowac;)

mona_w_w 

Wysłany: 2006-01-14, 13:28   

dziub napisał/a:
zuzel jakos mnie nie kreci, chociaz wszystkiego trzeba sprobowac;)

ja tez myslalam ze mnie nie kreci jak pierwszy raz mnie chcieli zabrac na stadion! ;) dopiero jak tam jestes... (najlepiej gdy cieplo i z grupa znajomych :) ) czujesz ta atmosfere, klimat :) i zaczyna ci sie to podobac

dziub napisał/a:
bylam nawet na paru wyjazdach (Sopot, Treviso)

a co do wyjazdow ja moge sie tylko pochwalic praga i grand prix na zuzlu :) rowniez niesamowite i niezapomniane wrazenia

KGB 

Wydział: NE
Wysłany: 2006-01-14, 14:02   

No to ja też sie pochwale - 3 lata temu regularnie chodziłem na koszykówke (czasy kiedy w Śląsku rządzili - Adomaitis, Giedraitis, Tomczyk, Wójcik i inni), bywałem na meczach reprezentacji w siatkówke jak grali w Hali Ludowej (bodajże z Wenezuelą i Hiszpanią) i raz w Spodku na Polska-Rosja...aaaa i kiedys byłem na meczu w noge reprezentacji na nieistniejącym już starym Wembley..ale to dawne czasy..

kowal 

Wysłany: 2006-01-16, 11:00   

a ja jedździłem na zawody taekwon-do itf... nie jako kibic, ale jak któryś z kumpli lał jakiegoś koreańca to niezła borutę robiliśmy.

fajnie było w skovde w szwecji na otwartych mistrzostwach świata. do polski przywieźliśmy chyba z 80% wszystkich medali:)

mona_w_w 

Wysłany: 2006-01-16, 15:46   

kowal napisał/a:
a ja jedździłem na zawody taekwon-do itf... nie jako kibic, ale jak któryś z kumpli lał jakiegoś koreańca to niezła borutę robiliśmy.

zastanow sie dobrze czy ten tekst pasuje do tematu i pytania ktore zadalam :P !?
moim zdaniem nie (cos jak z tematem "kto nie lubi swiat")

Elektra 

Wysłany: 2006-01-16, 16:51   

dziub napisał/a:
ja zdecydowanie kosz;)

To tak jak ja, swego czasu nawet grałam w kosza (jeszcze w liceum) i wtedy też dzielnie kibicowałam, teraz raczej telewizor mi pozostaje ;)

Siatkę też lubię ;)

Jonathan Carroll "OKO DNIA" :)

Kliknij - to nic nie kosztuje!

kowal 

Wysłany: 2006-01-16, 19:10   

mona_w_w napisał/a:
kowal napisał/a:

zastanow sie dobrze czy ten tekst pasuje do tematu i pytania ktore zadalam :P !?
moim zdaniem nie (cos jak z tematem "kto nie lubi swiat")

no pasuje troche - ja tam kibicuje polskiej reprezentacji tkd itf:) (przynajmniej cos wygrywają)...

a robiliśmy borute znaczy tyle, że bardzo dopingowaliśmy swoich:) po prostu trochę bardziej żywiołowo niż inne ekipy:) a żeby tłuc się jeszcze poza matą to brakowało sił...

ps. ogladalas rocco invades poland? obejrzyj... bo to juz drugi post w ktorym sie mnie czepiasz:DDDD

Larry 

Wysłany: 2006-01-19, 00:25   

taki little offtopic: prawdziwych zapalonych kibiców mozecie zobaczyc w filmie "hoolygans" z Frodem w roli glównej :) POLECAM

btw. lubilem kiedys oglądać żeńską koszykówkę (Cukierki Brzeg) :P , a tak generalnie to więcej uprawiam niż oglądam :) A na meczach kosza można podziwiać np. walory pań grających + fajne uczesania (hmm, jakie by tu warkoczyki sobie skminic? :P )

Szczudlo 

Wydział: IE
Wysłany: 2006-01-19, 00:41   

Larry napisał/a:
taki little offtopic: prawdziwych zapalonych kibiców mozecie zobaczyc w filmie "hoolygans" z Frodem w roli glównej :) POLECAM

Fortune always hidding
i've looked everywhere
i still blow with bubbles
pretty bubbles in the air
UNITED !! ! UNITED !! ! UNITED !! !

film dobry :] a jak ktos nie wierzy filmom to proponuje wycieczke na oporowska, sektor odkryty na srodku stanac z chlopakami :)

Elektra 

Wysłany: 2006-01-19, 09:16   

Larry napisał/a:
taki little offtopic: prawdziwych zapalonych kibiców mozecie zobaczyc w filmie "hoolygans" z Frodem w roli glównej POLECAM

A to Larry winno się znaleźć w:
Ogólnie :arrow: Film :twisted:

Tak na malutkim marginesiku ;)

Pozdrawiam E.

Jonathan Carroll "OKO DNIA" :)

Kliknij - to nic nie kosztuje!

kolos 

Wysłany: 2006-01-19, 17:32   

ale ten film jest o kibolach :twisted: - takich prawdziwych, z krwi, kości i bejzbola jako przedłużenia ręki ;) - w podobnym klimacie jest jeszcze 'football factor' - nawet spoko

...jeśli chodzi o mnie to musze wam powiedzieć że nienawidze oglądać meczy w telewizji :P - jakoś nie moge się aż tak wkręcić żeby przez półtorej godziny oglądać kolesi biegających za piłką - ani kosz, ani noga ani nawet siatka - nie moge jakoś - zamiast tego wole sobie amatorsko z kumplami pokopać w parku do naprędce spreparowanych bramek albo porzucać do kosza - ale mecz obejrzeć tak sam z siebie - nigdy w życiu! - jedyne rozgrywki jakie z kolei uwielbiam oglądać w telewizji to snooker albo darty :mrgreen: no i czasami boks jeśli jakaś dobra walka :036:

dziubowa 

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: 2006-01-19, 18:17   

a curling??
to jest dopiero;)
kiedys byly podobno plany zbudowania toru curlingowego we Wroclawiu...
tak sobie poposuwać żelazkiem po lodzie;)

PaJAC 

Wysłany: 2006-01-19, 18:41   

heheh, niestety curling jest nieco bardziej skomplikowany niz moglo by sie wydawac :) ale tez bym chetnie pobiegal z miotla po lodzie ;)

Grupa UE Wrocław @ last.fm Join us!

Odpowiedz do tematu