Hej! Liczę na to, że uda mi się tutaj dowiedzieć jak trudno jest się dostać do drużyny reprezentującej naszą Uczelnię.. Już w tamtym roku chciałam się wybrać na trening i się sprawdzić, ale chyba zabrakło mi samozaparcia..Może od tego semestru. Jak w ogóle idzie naszej drużynie?jakieś sukcesy?medale? Czy trener jest chętny do przyjmowania nowych zawodniczek?
Ja mam podobne pytanie tyle że jestem dopiero co przyjętym nabytkiem AE.
Pozatym chodzi mi o męską reprezentacje... też mam pokazać co potrafię na WFie ? NIe zawsze się da...
_________________ dansu suru tokoro de nandemo wa rinriteki desu
"Wolność czujesz wtedy, gdy przyciskasz gaz tak, że strzałka szybkościomierza usiłuje się wyrwać z końca skali. Kiedy nie istnieje dla ciebie ani chwila przyszła, ani to, co juz zaszło..."
No to ja w takim razie mam złe doświadczenia z L.O. no ale spróbuje jakoś pokazac co potrafię i zobaczymy co z tego wyniknie
"Wolność czujesz wtedy, gdy przyciskasz gaz tak, że strzałka szybkościomierza usiłuje się wyrwać z końca skali. Kiedy nie istnieje dla ciebie ani chwila przyszła, ani to, co juz zaszło..."
Eee tam To, że byłem zawodnikiem to nie znaczy że dobrze gram
Jak mnie będą chcieli w drużynie to jestem chętny, ale jeżeli nie to spoko
czesc czesc
ja tez chetna jestem do siatkówki i wszelkich sekcji itd
tylko bozia wzrostu troche pozalowała wiec skakac na 3 metry to ja nie bede... ale moge byc rozgrywajaca
tak w ogole to uwielbiam siatke, to moja pasja i czynnie i biernie! i dzisiaj mi smutno ze wlosi dostali dzika karte na finał LŚ
a na obozie w Glucholazach ktos gra w siatke? bo czytalam ze bioska sa
Pewnie ze gra... np ja... mi w sumie bozia poskąpiła zdrowia bo wzrostu to mam aż za dużo jedyne 194 cm
jak to poskapila talentu skoro wyczytałam tu, ze grales gdzies;> a gdzie jesli mozna spytac?
a jesli chodzi o wzrost to faktycznie Ci bozia nie poskapila
Najpierw w BBTS Bielsko-Biała a później Jastrzebski Węgiel... oczywiście jako junior
eee no to widze, ze mamy tu profesjonaliste
i Ty jeszcze mowisz ze bozia talentu postapiła?! nie bądz taki skromny kolego
no i mysle ze jesli tylko bedziesz chcial to do reprezentacji sie załapiesz
pozdrawiam
wiesz problem jest głównie taki, że nie gram od 2 lat już bo kontuzje złapałem... w sumie to lekarz mi zabronił grać w klubie... ale kto powiedział że nie moge grać na uczelni
hehe boiska w glucholazach to bardzo kontuzjogenne sa :] wiem co mowie w koncu to moje miasto chyba ze wasz na hale-smierdzioszke wpuszcza tam jeszcze jako takie warunki sa (pozatym ze wali na niej, ale to wina tego ze jak w PRL stawiali obiekty sportowe to nikt nie patrzyl ze sie na bagnach buduje to i przesiakla ), ale zwazywszy na warunki "obozowe" to zebrac 8-10 trzezwych umiejacych odbijac to bedzie problem
na "zaschle" kontuzje raczej na sekcji nie patrza
_________________ Nie ogladaj sie na innych, patrz przed siebie, stawaj na przeciw swoim wrogom, zawsze z podniesiona glowa, ROB SWOJE !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum