Ja w sumie troche na nartach smigam ale od zeszlego roku planuje zaczac nauke jazdy na snowboardzie....
Mam nadzieje ze mi to wyjdzie
jakbys jednak zmieniła zdanie i chciała na nartach się pouczyc jeździc to wiesz... ja w sumie instruktorem jestem
_________________ dansu suru tokoro de nandemo wa rinriteki desu
"Wolność czujesz wtedy, gdy przyciskasz gaz tak, że strzałka szybkościomierza usiłuje się wyrwać z końca skali. Kiedy nie istnieje dla ciebie ani chwila przyszła, ani to, co juz zaszło..."
Wiek: 27 Dołączyła: 06 Maj 2006 Posty: 252 Skąd: Kielce/Wrocław
Wysłany: 2006-08-18, 09:58
no ja juz sobie postanowilam ze zima gdzies sobie pojade w w gory w ramach za przepracowane cale wakacje....
wiec w sumie czmu by nie zebrac jakies ekipy
_________________ Some people wait a lifetime for a moment like this...
no ja w sumie szprzecior mam , jezdzilem 2 sezony w czechach i zakopanem , ale to bylo ze 3-4 lata temu , wiec teraz to dupa jestem , nie snowboardzista ale zima jak bedziedzie cos organizowac to chetnie bym wyskoczyl , przypomnial sobie czym to sie je.
no ja juz kiedts z abitbol17 rozmawiałem i powiedziała ze ona tez chetna by była
Moznaby pojechac w moje strony... Szczyrk rządzi
"Wolność czujesz wtedy, gdy przyciskasz gaz tak, że strzałka szybkościomierza usiłuje się wyrwać z końca skali. Kiedy nie istnieje dla ciebie ani chwila przyszła, ani to, co juz zaszło..."
No i w tym służe uprzejmie pomocą Zwykle to kosztuje troche ale dla ekipy forumowej oczywiscie za free
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum