Taniec Towarzyski, Proszę Pana... od dawna jest uważane jako rodzaj sportu.
Richie... Przepraszam, wiem, że jesteś moderatorem... ale tak pół żartem, pół serio... - Chcesz kopa takiego, że zatańczysz mi na stole mahoniowym sambe?
A skoro już taki chętny, to może się skusisz na partnera?
vidla, w sensie, że Richiemu partnera swego z tańców odstępujesz czy jak?
ja kiedyś tańcowałem na wfie u nas na uczelni i miło wspominam - jak najbardziej polecam jako hobby, sport czy cokolwiek
jeżeli jednak (bo tak można też wywnioskować z postu ) miałaś wcześniej do czynienia z tańcem i masz o nim większe pojęcie to wiedz vidla, że na wfie nowych rzeczy się nie nauczysz - jeżeli prowadzący się nie zmienili to na pewno zaczną od podstawowych podstaw - prędzej wybierz się na sekcje
jeżeli jednak (bo tak można też wywnioskować z postu ) miałaś wcześniej do czynienia z tańcem i masz o nim większe pojęcie to wiedz vidla, że na wfie nowych rzeczy się nie nauczysz - jeżeli prowadzący się nie zmienili to na pewno zaczną od podstawowych podstaw
miałam do czynienia wcześniej z tańcem, ale nigdzie nie napisałam, że sobie to wybiorę zobaczę co będzie w ofercie. Na razie jestem świeżo upieczoną studentką UE, która marzy o rozpoczęciu kolejnej kariery tanecznej...
tym razem bez przeszkód!
kolos napisał/a:
vidla, w sensie, że Richiemu partnera swego z tańców odstępujesz czy jak?
Nie nie, w sensie Kolos, że szukam partnera do tańców towarzyskich...
I być może Pan Richie będzie zainteresowany...?
A jak nie on... to ktoś inny?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum