Wydział: Absolwent UE
Wiek: 28 Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 3015 Skąd: Sułów/Wrocław
Wysłany: 2007-04-19, 16:50
Cytat:
Ekonomalia CS Challenge
Miejsce: teren AE, sale w bud. "Z"
Kiedy: środa, 16 maja, godz. 10:00 - 16:00
Organizator: NZS
Celność, precyzja, dokładność, strategia działania, to cechy niezbędne każdemu uczestnikowi tegorocznych zmagań w turnieju CounterStrike'a. To od Ciebie zależy czy bomba wybuchnie, czy też zostanie rozbrojona. Trzyosobowe drużyny chcące wcielić się w terrorystów bądź antyterrorystów zapraszamy do zapoznania się z zasadami uczestnictwa oraz do rejestracji na stronie www.turniejcs.cej.pl . Towarzystwo adrenaliny i napięcia zapewniane przez organizatorów.
Wydział: NE
Wiek: 26 Dołączył: 27 Maj 2005 Posty: 1471 Skąd: zza kulis
Wysłany: 2007-04-19, 23:48
Eh. No nie dziala, mozesz sie zglosic do NZS-u, badz po prostu poczekac az ruszy, a ruszy na pewno. A stwierdzenie ze nie dziala zabrzmialo jak: ee to nie dziala, dajcie cos jeszcze w co moge kliknąc nie wykonujac zadnego zbednego ruchu, bo niedajboze sie spoce .
voytass, przywołuję Cię do porządku natentychmiast! Że ktos smial stwierdzic, że strona nie działa, to nie znaczy, że masz zaraz pluć jadem i rzucac wyszukanymi badz tez nie niekoneicznie, ironicznymi zwrotami. Bo to jest niekulturalne. Tyle odemnie.
Ja hmm 3 lata gdzies gram w 1.6.. zaczynalem od non steam ale .. hmm potem przesiadlem sie na steama.. byly klany w tym apoGeum i udzial w turnieju Heyah Cup ale trafilismy na klan 1410 no i niestety odpadlismy (nowy sklad byl i jeszcze nie bylismy zgrani) ale musze sie pochawlic ze bedac sam wycialem 3 z 4 pozostalych od pol roku nie gram bo mam problemy z kompem ale mam nadzieje ze pogram ze studentami AE
no tak tak Witaj Michał (Chester)
Gram w CS jakies 2 lata, miałem duze przerwy - nawet teraz ze wzgledu na moja prace
historia klanow
dC* - dark Crew <- pierwszy i jedyny do ktorego czuje sentyment
Team Sayan
Wielebni
Wannabeef?
zer0
ex dC* - gralismy w turnieju szkolnym jako B-Team - ze starego składu gralismy we 3 i dobralismy 2 kolegow z klasy z czego jeden gral po raz 2gi w CS
Laureaci 3ciego miejsca
Wysłany: 2007-07-29, 19:44
o, to ja może sobie potrenuję
sorry, może lamerskie pytanie - czy w CS'a to pograć można tylko po sieci, czy indywidualnie połoić samemu sobie można ?
bo ja lubię zabijać
Asiu alez oczywiscie ze mozna w Condition Zero mozna nawet misje przechodzic ale najlepsze sa do tego boty niech CI jakis kolega co sie na tym zna zainstaluje i sobie potrenuj
PS. Nie ma glupich pytan. Sa tylko glupi odpowiadajacy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum