hmm jak to jest z tym cs'em w akademikach? Mieszkam w 'nowym' przegubie i porty poblokowane. Admin wymyśla bajki o tym że przez steama sprzęt nie wytrzyma (pozdrowienia), z tego co słyszałem na 'starym' przegubie steam śmiga, admin lajtowy. Pozostaje non-steamowe lanowe pykanie... nie ma co narzekac czasem nawet i 5/5 sie zdarzy, ale troche żal z tymi portami...
Można zrobić turniej lanowy w przegubie na non-steamie... a jak jakis zespol bedzie chciał zagrac to se bedzie musiał załatwić pokoj u jakis znajomych;d się pożyje się zobaczy, póki co trzeba pozaliczać te wszystkie koła
noo, bo nonsteam z aka wychodzi;] wiec jak tam ktos chetny to niech stawia;d generalnie myslimy [3pietro&parter] nowy przegub nad wytoczeniem jakiegos meczyq lanowcom z drugiego przeguba;d ale organizatora brak ;d
w maju na ekonomaliach tradycyjnie zapewne bedzie turniej cs'a 3on3. trenujcie, zbierajcie ekipy zeby nie bylo takiej sytuacji jak w tamtym roku ze na okolo 10 druzyn (nie pamietam dokladnie ile bylo;)) 4 druzyny byly z polibudy... czyli wiecej wystawili teamow od nas.
Wydział: NE
Wiek: 24 Dołączył: 18 Sie 2008 Posty: 6 Skąd: Kąty Wrocławskie
Wysłany: 2008-10-11, 23:30
Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum UE ^^
Ponieważ nie chce zakładać nowego takiego topicu, to go trochę odświeżę
Pytanie więc jest oczywiste: Kto i ilu z Was grywa w CSika i może grać w sieci, nie tylko po LANie? :) Z chęcią by się pograło wśród studentów UE ^^ pozdro
No to ja zapraszam na gg 5319649 póki co internet mam słaby i mam tak jakby przerwę ale coś tam zaczynam na nowo strzelać:) Napisz to sobie możemy coś ogarnąć dla zabawy: )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum