Siódma wersja Internet Explorera nie cieszy się powodzeniem użytkowników tej przeglądarki - ledwie co trzeci użytkownik przesiadł się do tej pory na najnowsze wydanie produktu Microsoftu. Dla porównania, 85 proc. internautów używających Firefoksa zainstalowało jego najnowszą wersję.
<Falkon> Internet Explorer nie jest juz przeglądarka. Jezeli mozna zobaczyć sie i spotkac dzieki dziurom w przegladarce Microsoftu, to Internet Explorer jest komunikatorem internetowym, a nie przegladarka.
Wydział: Absolwent UE
Wiek: 28 Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 3015 Skąd: Sułów/Wrocław
Wysłany: 2007-07-27, 13:43
FF czasami mnie irytuje jak sie wysypuje, ale ogólnie cenie to to i zawsze będę promował A sprawdzanie pisowni to już w ogóle zajebistość wywalić IE z dysków! a webmasterom polecam https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/1419 (tylko że ten plugin chyba wymaga IE na dysku )
jeśli chodzi o pocztę, to jednak wolą outlooka (2003), TB próbowałem oswoić, ale nie chciał się zamknąć w klatce. TB vs. Outlook Express wygrywa TB, ale jeśli chodzi o pojedynek z Office Outlook to jednak przegrywa...
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty są dla szybkich kierowców
a ja na to leje i ze stron przegladam poczte ^^ kiedys TB sie bawilem ale odechcialo mi sie.. no a co do Firefoxa i znikania zakladek.. mialem tez tak.. ale mozna to cofnac bo w folderze d&s/user/ust.lok/dane.ap/mozilla/ po takich akcjach pojawia sie jakis plik ktorego rozszerzenie tylko trzeba zmienic i podmienic go z plikiem zakladek
Nie sprawdzalem osobiscie ale podobno dziala..
No tu bym polemizował . TB to straszny niewypał, dla mnie dużo bardziej funkcjonalny i o dziwo intuicyjny jest już nawet OE nie wspominając o samym Outlooku (2003 to już w ogóle jest gites). Ale i tak korzystam z webmaila .
Chester napisał/a:
a co do Firefoxa i znikania zakladek..
Mi tez sie kiedyś zdarzyło, ale właściwie tylko raz . I to chyba przy jakimś krytycznym błędzie WinXP kiedy to podejrzewam, że nie zdążyły się zapisać informacje w profilu . Ale zakładki odnalazłem po jakimś czasie gdzieś . Ale już nawet nie pamiętam jak ;].
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum